no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Hotel Salden

Hotel Salden


Hotel Salden's financial review

Employees

4


Hotel Salden information

Wandelen, fietsen, auto- en motorrijden door het Limburgse heuvellandschap is prachtig. Het maakt haast niet uit welke route u kiest, waarschijnlijk komt u een dorpje tegen met de naam: Schin op geul. In dit idyllisch dorpje is een plek waar u kunt ontspannen en versteld zult staan van het prachtig uitzicht. Dit plekje heet: Hotel Salden.Wat u ook naar het Limburgse heuvelland brengt: bij ons bent...
Wandelen, fietsen, auto- en motorrijden door het Limburgse heuvellandschap is prachtig. Het maakt haast niet uit welke route u kiest, waarschijnlijk komt u een dorpje tegen met de naam: Schin op geul. In dit idyllisch dorpje is een plek waar u kunt ontspannen en versteld zult staan van het prachtig uitzicht. Dit plekje heet: Hotel Salden.Wat u ook naar het Limburgse heuvelland brengt: bij ons bent u verzekerd van een ontspannen verblijf. Wanneer u het panorama-terras betreedt waant u zich in een oase van rust, zonder druk verkeer of passanten en wordt u getrakteerd op een panoramisch uitzicht over de heuvels. Vanuit de hotelkamers heeft u ditzelfde uitzicht en ontwaakt u zichtbaar tussen de Limburgse heuvels. U kunt bij ons genieten van heerlijke gerechten, speciaalbieren van het vat en een uitstekend verblijf in ons hotel. Onze gasten waarderen de gemoedelijkheid, de rust en de heerlijke gerechten die Jack en Jolanda samen met het team weten te creëren.Dit 3-sterren hotel in het hart van het Limburgse heuvelland is ruim 40 jaar eigendom geweest van de gerespecteerde familie Salden. Al snel kwamen beide families nader tot elkaar en werd besloten tot het overdragen van het hotel aan de familie van de Broek.Schin op Geul is een uitstekende uitvalsbasis voor zowel actieve wandel-, fiets en tourvakanties alsook een plek om te genieten van de rust en het prachtige landschap dat het heuvelland te bieden heeft.Hotel Salden staat gedurende het gehele jaar voor u klaar en biedt de mogelijkheid tot overnachting, lunch, diner en het organiseren van diverse activiteiten. Sinds kort bieden wij fietsverhuur waarbij u kunt kiezen tussen reguliere- en elektrische fietsen. Vooraf reserveren is noodzakelijk.Wij heten u nogmaals van harte welkom in het vernieuwde Hotel Salden en nodigen u graag uit om onze website nader te bekijken en een bezoek te brengen in Schin op Geul.

Hotel Salden industries

Leisure, travel & tourism
Travel arrangements

Hotel Salden's financial review

Employees

4

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.