no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

IJsmanschap

IJsmanschap


IJsmanschap's financial review

Employees

1


IJsmanschap information

IJsmanschap maakt verantwoord en gezonder ijs voor mensen die bewust zijn van wat ze eten. 100% biologisch en klimaatneutraal. Zo willen we het saaie ijslandschap van Nederland vernieuwen. We zijn een ambachtelijk en lokaal productiebedrijf dat duurzaam onderneemt. Dat betekent dat wij onze ingrediënten zorgvuldig selecteren, bereiden, verpakken en distribueren. Wij maken 100% natuurlijk ijs op ee...
IJsmanschap maakt verantwoord en gezonder ijs voor mensen die bewust zijn van wat ze eten. 100% biologisch en klimaatneutraal. Zo willen we het saaie ijslandschap van Nederland vernieuwen. We zijn een ambachtelijk en lokaal productiebedrijf dat duurzaam onderneemt. Dat betekent dat wij onze ingrediënten zorgvuldig selecteren, bereiden, verpakken en distribueren. Wij maken 100% natuurlijk ijs op een stokje, zowel fruitijs als roomijs. Het is onze uitdaging om de lekkerste ijsjes van Nederland te maken. In onze ijswinkel in Amsterdam West kun je ze allemaal proeven. Sommige zijn zó lekker, dat ze op meerdere plekken verkrijgbaar zijn via resellers. Dit zijn onze landelijke bestsellers, glutenvrij en met vegan opties.ZO HOUDEN WIJ ONZE IJSJES PUURBij IJsmanschap is het ijsbereiden tot een ware kunst verheven. Wij gaan de uitdaging aan om ijs te maken zonder synthetische emulgatoren of kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Wij zijn ervan overtuigd dat het beste en gezondere ijs bereid wordt met echte en vooral natuurlijke ingrediënten. Wij blijven ver weg van (prefab) kant en klare smaakpasta's. Met ons ijs zetten wij de nieuwe norm. Proef, ervaar en geniet.Ben je op zoek naar een modern ijsassortiment? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

IJsmanschap industries

Specialist in ice cream popsicles
Food production
Food & beverage manufacturing

IJsmanschap's financial review

Employees

1

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.