no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

ISP Özel Güvenlik

ISP Özel Güvenlik


ISP Özel Güvenlik's financial review

ISP Özel Güvenlik's Revenue (Yearly)

8.1M

Employees

13


ISP Özel Güvenlik information

ISP Özel Güvenlik ve Koruma Hizmetleri AŞ. İstanbul kökenli özel güvenlik şirketi olup, Türkiye sınırları dahilinde her çeşit özel güvenlik hizmeti vermeye TC İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından verilen Faaliyet İzin Belgesi ile hak kazanmıştır. ISP özel güvenlik şirketi ve ortakları olarak Özel Güvenlik hizmeti sunmaya başladığımız tarihten bugüne kadar başta hukukilik, doğruluk...
ISP Özel Güvenlik ve Koruma Hizmetleri AŞ. İstanbul kökenli özel güvenlik şirketi olup, Türkiye sınırları dahilinde her çeşit özel güvenlik hizmeti vermeye TC İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından verilen Faaliyet İzin Belgesi ile hak kazanmıştır. ISP özel güvenlik şirketi ve ortakları olarak Özel Güvenlik hizmeti sunmaya başladığımız tarihten bugüne kadar başta hukukilik, doğruluk, adalet, gizlilik, profesyonellik ve müşteri memnuniyeti prensiplerine bağlı kalarak özel güvenlik ihtiyaçlarını karşılamak, tüzel ve özel kişiliklerin kendilerini ve korumaya değer haklarını güvende hissetmesini sağlamak, maddi ve manevi değerleri güvence altına almak amacına yönelik uygulamakta olduğumuz sistem, ISP Özel Güvenlik Anonim Şirketi tarafından benimsenen temel çalışma ilkesi olmuştur.ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİMİZ : ■Kurumsal Güvenlik ■Tesis – Mekan Güvenliği ■VIP Yakın Koruma ■Para ve Kıymetli Eşya Taşıma ■Stadlarda ve Organizasyonlarda Güvenlik ■Özel Güvenlik Danışmanlık Hizmeti ■Elektronik Güvenlik Sistemi ■K9 Eğitimleri ■Özel Güvenlik Elemanı Eğitimi Özel güvenlik hizmeti alanında kaliteli firma olan ISP Güvenlik AŞ. tecrübesini sektörün ileri gelen, konusunda uzman kişilerden alır. Güvenlik tedbiri; "Bir tehlikenin risk statüsünde kalmasını sağlayarak, gerçekleşmesine izin vermemektir." (ISP AŞ)

ISP Özel Güvenlik industries

Savunma
Koruma
Guevenlik danismanligi
Kontroloerluek

ISP Özel Güvenlik's financial review

ISP Özel Güvenlik's Revenue (Yearly)

8.1M

Employees

13

Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.