no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

ITBroker.cz

ITBroker.cz


ITBroker.cz's financial review

Employees

1


ITBroker.cz information

Jsme tým IT profesionálů a nabízíme rozsáhlé portfolio služeb nejen v oblasti IT Outsourcingu. Dlouhodobou spolupráci zakládáme na koncepčním a spolehlivém řešení, které klientovi připravujeme vždy na míru.Zajišťujeme bezproblémový a bezpečný chod Vašich ICT řešení. V rámci působení v IT neustále rozvíjíme a zlepšujeme portfolio poskytovaných služeb. Vždy se snažíme znát práci a potřeby klienta, t...
Jsme tým IT profesionálů a nabízíme rozsáhlé portfolio služeb nejen v oblasti IT Outsourcingu. Dlouhodobou spolupráci zakládáme na koncepčním a spolehlivém řešení, které klientovi připravujeme vždy na míru.Zajišťujeme bezproblémový a bezpečný chod Vašich ICT řešení. V rámci působení v IT neustále rozvíjíme a zlepšujeme portfolio poskytovaných služeb. Vždy se snažíme znát práci a potřeby klienta, tak abychom mohli nabídnout vyhovující řešení na míru. Naším mottem je „Nejlepší IT je takové, o kterém nevíte, že ho máte" a můžete se soustředit na svou vlastní práci.Naší prioritou je udržovat korporátní IT v perfektním, plně funkčním stavu, navrhovat a implementovat nová řešení, která usnadní práci zaměstnancům a umožní zlepšit jejich výkonnost. Naplánujeme infrastrukturu, dodáme HW/SW, tisková řešení – navrhneme, dodáme, implementujeme a poskytneme následnou správu.

ITBroker.cz industries

Vmware
It outsourcing
Helpdesk support
247 support

ITBroker.cz's financial review

Employees

1

Technologies

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.