no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Istanbul University-Cerrahpasa Language Club

Istanbul University-Cerrahpasa Language Club


Istanbul University-Cerrahpasa Language Club's financial review

Employees

7


Istanbul University-Cerrahpasa Language Club information

1993-1994 eğitim-öğretim yılında dönemin Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili Öğretimi öğrencilerince kurulan Dil Kulübü şu anda çalışmalarını Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi bünyesinde sürdürmekte olan, insan kaynaklarını İstanbul Üniversitesi'nin sosyal ilişkileri iyi, kendine güvenen ve paylaşarak kendine ve çalışma alanına katma değer katabilen öğrencilerinden sağlayan bir öğrenci kulübüdür. Geçmi...
1993-1994 eğitim-öğretim yılında dönemin Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili Öğretimi öğrencilerince kurulan Dil Kulübü şu anda çalışmalarını Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi bünyesinde sürdürmekte olan, insan kaynaklarını İstanbul Üniversitesi'nin sosyal ilişkileri iyi, kendine güvenen ve paylaşarak kendine ve çalışma alanına katma değer katabilen öğrencilerinden sağlayan bir öğrenci kulübüdür. Geçmiş yıllarda pek çok başarılı etkinliğe imza atan Dil Kulübü başta ücretsiz yabancı dil kursları olmak üzere farklı akademik ve sosyal etkinlikleri gerçekleştirir. Düzenlenen yabancı dil kurslarında görev alan öğretmenler büyük çoğunlukla ilgili dil eğitim bölümlerinde okuyan öğrenciler arasından mülakat ile seçilmektedir. Kurs çalışmalarıyla Dil Kulübü öğretmen adayı öğrencilere kuramsal olarak öğrendiklerini uygulamaya dönüştürme, eğitim-öğretime öğrenci olarak katkıda bulunan arkadaşlarımıza kendilerini yabancıl dil alanında geliştirme ve İstanbul Üniversitesi öğrencilerinin birbirleriyle daha fazla iletişim kurma fırsatı sunmaktadır. Etkinliklerimiz öğrencilerin zamanlarını doğru değerlendirmeleri ve yeni kazanımlar edinebilmeleri amacı ile düzenlenmektedir. Eğer siz de bir İstanbul Üniversitesi öğrencisiyseniz, sizleri de aramızda görmeyi çok isteriz. 2018 yılında İstanbul Üniversitesi'ne bağlı Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi'nin yeni açılan İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa'ya bağlanmasından dolayı kulübümüz faaliyetlerine İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Büyükçekmece Kampüsü'nde devam edecektir.

Istanbul University-Cerrahpasa Language Club industries

Government administration
Education administration programs

Istanbul University-Cerrahpasa Language Club's financial review

Employees

7

Employees

Treasurer
Event Coordinator

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.