no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

JeugdWelzijnsBeraad

JeugdWelzijnsBeraad


JeugdWelzijnsBeraad's financial review

Employees

9


JeugdWelzijnsBeraad information

Het JeugdWelzijnsBeraad (JWB) is een uitwisseling tussen jongerenraden van jeugdhulporganisaties in Nederland! Wij spreken uit eigen ervaring (residentieel, gesloten, gezinshuis, pleegzorg, ambulant) en weten dus hoe het werkt! Per jaar worden er in de regio's Zuid, West en Oost elk drie bijeenkomsten georganiseerd. Jongeren komen samen, bespreken thema's waar ze in het dagelijks leven mee te mak...
Het JeugdWelzijnsBeraad (JWB) is een uitwisseling tussen jongerenraden van jeugdhulporganisaties in Nederland! Wij spreken uit eigen ervaring (residentieel, gesloten, gezinshuis, pleegzorg, ambulant) en weten dus hoe het werkt! Per jaar worden er in de regio's Zuid, West en Oost elk drie bijeenkomsten georganiseerd. Jongeren komen samen, bespreken thema's waar ze in het dagelijks leven mee te maken hebben en nemen steeds een kijkje bij een andere instelling, omdat de bijeenkomsten om de beurt worden georganiseerd. Met zijn allen dragen de jongeren bij aan het verbeteren van de jeugdzorg in Nederland! De doelstelling van het JeugdWelzijnsBeraad is drieledig: 1. Het JWB is een plek waar jongeren informatie kunnen krijgen en ervaringen kunnen uitwisselen over het functioneren van jongerenraden en de thema's waar zij mee bezig zijn in de verschillende instellingen. 2. Het JWB is een plek waar jongeren de vaardigheden die nodig zijn voor het participeren door middel van Jongerenraden in instellingen voor jeugdzorg kunnen ontwikkelen. Door bij elkaar in ‘de keuken' te kijken en van elkaar te leren wordt het plezier in participatie en het zelfvertrouwen van de individuele jongeren versterkt. 3. Het JWB is een adviesorgaan voor provinciale en landelijke politiek. In het JWB zitten jongeren die uit eigen ervaring kunnen praten over de jeugdzorg. In het JWB brengen zij deze ervaringen bij elkaar. Ook zijn de jongeren door middel van het JWB getraind in het uitkomen voor hun eigen mening, het zoeken naar oplossingen voor problemen en het geven van adviezen.

JeugdWelzijnsBeraad industries

Participatie
Ervaringsdeskundige
Transitie
Jeugdzorg

JeugdWelzijnsBeraad's financial review

Employees

9

Technologies

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.