no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Jonkman Coating B.V.

Jonkman Coating B.V.


Jonkman Coating B.V.'s financial review

Jonkman Coating B.V.'s Revenue (Yearly)

1.1M

Employees

29


Jonkman Coating B.V. information

Bouwen aan een perfecte laklaagJonkman Coating is gespecialiseerd in het chemisch voorbehandelen van metalen en het aanbrengen van natlak- en poedercoatingsystemen op metalen en kunststoffen. Jonkman Coating richt zich met name op het bewerken van handzame, seriematige producten, die hun toepassing vinden in de industrie en bouwnijverheid. Als dienstverlenend bedrijf/co-maker wordt gestreefd naar ...
Bouwen aan een perfecte laklaagJonkman Coating is gespecialiseerd in het chemisch voorbehandelen van metalen en het aanbrengen van natlak- en poedercoatingsystemen op metalen en kunststoffen. Jonkman Coating richt zich met name op het bewerken van handzame, seriematige producten, die hun toepassing vinden in de industrie en bouwnijverheid. Als dienstverlenend bedrijf/co-maker wordt gestreefd naar het opbouwen en onderhouden van duurzame relaties die hoge eisen stellen aan het coatingsysteem. Sinds de oprichting in 1950 speelt Jonkman Coating alert en flexibel in op nieuwe technische en organisatorische ontwikkelingen. Kennis, vakmanschap, een goede organisatie en gedegen werkoverleg zijn de basis voor kwalitatief hoogstaande producten, klantgericht werken, voldoen aan gestelde eisen, snelle, juiste levertijden en concurrerende prijzen. Jonkman Coating is in 2016 overgenomen door IJdema Coating, ook een familiebedrijf, met dezelfde kernwaarden en dezelfde visie.4 locaties, 2 bedrijven, 1 missie en visie.Bedrijven die elkaar versterken, geografische een goede spreiding hebben (Hengelo en Heerhugowaard) en beide bedrijven die, naast dezelfde diensten ook hun eigen specialistische diensten hebben.Zo staat er een fantastische natlakinstallatie in Heerhugowaard en is er onlangs een state-of-the art poedercoat installatie verrezen in Hengelo waar verticaal in 1 lijn uw aluminium profielen kunnen worden voorzien van PREANO+ als voorbehandeling en daarna direct gepoedercoat.Een perfecte laklaag: kwalitatief, energetisch, logistiek en duurzaam!

Jonkman Coating B.V. industries

Chemicals
Chemical manufacturing

Jonkman Coating B.V.'s financial review

Jonkman Coating B.V.'s Revenue (Yearly)

1.1M

Employees

29

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.