no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Kültür Koleji Mezunlar Derneği

Kültür Koleji Mezunlar Derneği


Kültür Koleji Mezunlar Derneği's financial review

Employees

1


Kültür Koleji Mezunlar Derneği information

Kültür Koleji Mezunlar Derneğini 1989 yılında kuruldu. Derneğin amacı; öğrencisiyle, öğretmen ve mezunuyla, Kültür'lüleri bir araya getirmek, dayanışma, birliktelik anlayışıyla ve Kültür Koleji'nin çıtasını daha da yükseltici etkinlikler yapmak, bir büyük aile gibi hareket etmektir. Kültür Koleji Mezunlar Derneği, geleneksel hale getirdiği Fırında Makarna günüyle on binlerce mezununu haziran ayını...
Kültür Koleji Mezunlar Derneğini 1989 yılında kuruldu. Derneğin amacı; öğrencisiyle, öğretmen ve mezunuyla, Kültür'lüleri bir araya getirmek, dayanışma, birliktelik anlayışıyla ve Kültür Koleji'nin çıtasını daha da yükseltici etkinlikler yapmak, bir büyük aile gibi hareket etmektir. Kültür Koleji Mezunlar Derneği, geleneksel hale getirdiği Fırında Makarna günüyle on binlerce mezununu haziran ayının ilk Pazar günü bir araya toplayarak 20,40 ve 50 yıllık mezunlarına onur belgesi verir. Mezunlarla iletişimde sürekliliği sağlayan Pupa Yelken isimli dergide, Kültür Okullarından, Kültür Üniversitesinden, "Burs Havuzundan", mezunlarla ilgili haberler ve her türlü sosyal, kültürel etkinliklerden haberler yayımlanır. Kültür Koleji mezunlarının en önemli amaçlarından biri de fark yaratmaktır. Bu farkı mezunlar Burs Havuzu ile göstermektedir. Kültür Koleji'ndeki öğrenim sürecinde, bir şekilde maddi olanaksızlıklar içine düşmüş öğrencilere karşılıksız yardımlar yaparak öğrenimlerini başarı ile tamamlamalarını sağlamak, yalnız olmadıklarını hissettirmek ve topluma faydalı bireyler olarak katılmalarına yardımcı olmaları hedeflenir.

Kültür Koleji Mezunlar Derneği industries

Government administration
Education administration programs

Kültür Koleji Mezunlar Derneği's financial review

Employees

1

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.