no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Kelderbouw BVBA Jos Deneweth

Kelderbouw BVBA Jos Deneweth


Kelderbouw BVBA Jos Deneweth's financial review

Employees

1


Kelderbouw BVBA Jos Deneweth information

De ondiepe kelder met daarboven de voutekamer zijn gelukkig verleden tijd. De hedendaagse kelder is een volwaardig deel geworden van de woning en kan, dank zij zijn structuur en wapening, verschillende functies vervullen in de woning. Dit kan gaan van een gedeeltelijke tot een volledige onder keldering, al naar gelang de wensen van de klant. Ook het doel van de kelder is verschillend. Wil je een k...
De ondiepe kelder met daarboven de voutekamer zijn gelukkig verleden tijd. De hedendaagse kelder is een volwaardig deel geworden van de woning en kan, dank zij zijn structuur en wapening, verschillende functies vervullen in de woning. Dit kan gaan van een gedeeltelijke tot een volledige onder keldering, al naar gelang de wensen van de klant. Ook het doel van de kelder is verschillend. Wil je een kleine kelder als opslag voor drank en etenswaren of wil je een ruimere kelder die je kan gebruiken als hobbyruimte, wijnkelder, slaapkamer, regenwateropslag, enz.. , maw, mogelijkheden genoeg. Door de sterk gestegen grondprijzen en het steeds kleiner worden van de bouwpercelen, wordt er niet alleen hoger gebouwd, maar wordt een gehele of gedeeltelijke onder keldering meer en meer overwogen. Ook mensen die een vrij beroep uitoefenen, kiezen er soms voor om hun beroepsactiviteit of praktijk ondergronds uit te oefenen. Dit kan gaan van dokters, kinesisten, boekhouders, veeartsen, welness, winkelruimte... . De kelder wordt uitgevoerd met systeembekisting, d.w.z. dat de kelder op maat gemaakt wordt volgens plan architect en wapening ingenieur. Hetzelfde principe kan ook toegepast worden voor het uitvoeren van uw zwembad. De toegeleverde elementen worden dan in samenspraak met de zwembadbouwer ingewerkt.

Kelderbouw BVBA Jos Deneweth industries

Zwembaden
Kelderbouw
Diamantboringen
Construction

Kelderbouw BVBA Jos Deneweth's financial review

Employees

1

Technologies

Analytics and Tracking
Load Balancers

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.