no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Kieboom Werkendam B.V.

Kieboom Werkendam B.V.


Kieboom Werkendam B.V.'s financial review

Employees

16


Kieboom Werkendam B.V. information

Kieboom Werkendam aan de centraal gelegen Biesboschhaven in Werkendam is een begrip in de regio. Al bijna 90 jaar biedt ons familiebedrijf een zeer uitgebreid en compleet assortiment van scheeps- en aannemersmaterialen aan klanten in binnen,- zeevaart en aannemerij.Onze activiteitenWij voeren een breed en diep assortiment met meer dan 15.000 artikelen gericht op de scheepvaart, aannemerij, industr...
Kieboom Werkendam aan de centraal gelegen Biesboschhaven in Werkendam is een begrip in de regio. Al bijna 90 jaar biedt ons familiebedrijf een zeer uitgebreid en compleet assortiment van scheeps- en aannemersmaterialen aan klanten in binnen,- zeevaart en aannemerij.Onze activiteitenWij voeren een breed en diep assortiment met meer dan 15.000 artikelen gericht op de scheepvaart, aannemerij, industrie en watersport. Dagelijks wordt ons assortiment geoptimaliseerd om uw het meest actuele aanbod te bieden, kortom: wat u nodig heeft vindt u bij Kieboom Werkendam. Alle producten zijn van dezelfde hoogwaardige A-merk kwaliteit met de service en de garanties die daarbij horen. Het grote assortiment en hoge voorraden zijn onze kracht.Vanuit onze bunkerstations in Werkendam en Bolnes voorzien wij dagelijks binnenvaartschepen van gasolie, smeerolie en materialen. In Werkendam wordt ook het milieuvriendelijkere GTL, benzine en diesel aan de pleziervaart geleverd.Daarnaast is Kieboom Werkendam een EKH gecertificeerd keurstation voor hijs- en hefmiddelen. Vanuit onze goed uitgeruste werkplaats keuren en leveren wij alle hijs- en hefgereedschappen, zoals staalkabels en kettingwerk. Tevens leveren wij deze nieuw op maat en naar wens van de klant. Daarnaast verzorgen wij de keuringen van kleiner materieel zoals reddingsvesten, brandblussers, elektrisch gereedschap en klim- en veiligheidsmaterieel.

Kieboom Werkendam B.V. industries

Wholesale

Kieboom Werkendam B.V.'s financial review

Employees

16

Technologies

Email Delivery
Email Providers
Tag Management
Analytics and Tracking

Notable Alumni

Niels Paans
Sales Account Manager | the Netherlands, Belgium and Norway.
IRIS Nederland
Bryan Visser
Business Unit Manager
Geotech Metals

Employees

Secretaris
Keurmeester
Administratief medewerkster

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.