no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Kindercoaching Aan het roer

Kindercoaching Aan het roer


Kindercoaching Aan het roer's financial review

Employees

1


Kindercoaching Aan het roer information

Ik ben Ingrid Arentsen van Kindercoaching Aan het roer.Ik help kinderen in de basisschoolleeftijd hun eigen koers te varen.Dit doe ik door creatief aan de slag te gaan met je kind en diverse spellen te spelen. Door, bv Schatgravers, te spelen ontdekt je kind zijn talenten, kwaliteiten en schatten en weet hij wie hij is. Als kindercoach begeleid ik met name kinderen die onzeker zijn. Ik hoor bv vaa...
Ik ben Ingrid Arentsen van Kindercoaching Aan het roer.Ik help kinderen in de basisschoolleeftijd hun eigen koers te varen.Dit doe ik door creatief aan de slag te gaan met je kind en diverse spellen te spelen. Door, bv Schatgravers, te spelen ontdekt je kind zijn talenten, kwaliteiten en schatten en weet hij wie hij is. Als kindercoach begeleid ik met name kinderen die onzeker zijn. Ik hoor bv vaak dat een kind thuis anders is dan bij vriendjes. Bij vriendjes zegt hij geen nee. Hij gaat mee in hun ideeën en past zich aan. Hij wil iedereen tevreden houden. Door mijn jarenlange ervaring als leerkracht en coach heb ik veel verschillende kinderen gezien. Hierdoor herken ik het please gedrag van het onzekere kind als geen ander.Vaak vinden ouders dat zij het anders moeten doen, maar ze weten niet hoe. Ik help ouders met tips en tools om hun kind zelfvertrouwen te geven.Je kunt bij mij uit een pakket of losse sessie kiezen. Ze leren leren hun eigen keuzes te maken en dat ze zichzelf mogen zijn.Hoe dan ook: Je kind groeit in het zelfvertrouwen! Ik gun ieder kind dat het zichzelf mag zijn! Dan pas staan ze aan het roer van hun leven!Kijk eens op www.kindercoachingaanhetroer.nl of stuur een berichtje 06- 12 58 24 13

Kindercoaching Aan het roer industries

Mental health care
Hospital & health care

Kindercoaching Aan het roer's financial review

Employees

1

Technologies

Email Providers
Analytics and Tracking
Captcha
Load Balancers

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.