no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Kvinnligt Under i Malmö AB

Kvinnligt Under i Malmö AB


Kvinnligt Under i Malmö AB's financial review

Employees

1


Kvinnligt Under i Malmö AB information

Kvinnligt Under är både en underklädesbutik och en nätbutik för alla kvinnor, stora som små. Vi erbjuder ett brett och vackert sortiment underkläder, nattkläder och badkläder i hög kvalitet, till rimliga priser. Alla kvinnor är olika. Därför har vi bh-storlekar från AA till K-kupa och upp till 130 i ryggstorlek. Vi kan även hjälpa dig som behöver fickor i bad- och underkläder. Vi har har även spec...
Kvinnligt Under är både en underklädesbutik och en nätbutik för alla kvinnor, stora som små. Vi erbjuder ett brett och vackert sortiment underkläder, nattkläder och badkläder i hög kvalitet, till rimliga priser. Alla kvinnor är olika. Därför har vi bh-storlekar från AA till K-kupa och upp till 130 i ryggstorlek. Vi kan även hjälpa dig som behöver fickor i bad- och underkläder. Vi har har även specialiserat oss till dig som ammar. Vi har de flesta bh-modeller och många trosor från storlek 36–60 samt "håll-in"-underkläder som trollar med din figur! Och dessutom badkläder rån storlek 36-60 och nattkläder upptill 3XL.Grundaren och VD, Carolina Le Prince vet egen erfarenhet hur svårt – det kan vara att hitta rätt storlek, passform och modell på bh. Därför startade Carolina Le Prince Kvinnligt Under. Butiken specialiserades sig på underkläder för alla kvinnor ­– med liten eller stor byst, bröstcancer opererade, kvinnor som vill förbättra formen på sin kropp.Kvinnligt Under kan, förutom underkläder, även erbjuda badkläder och nattkläder. Vi har också ett spännande sortiment "håll-in-underkläder" och accessoarer i form av bh-tillbehör.När man ska välja underkläder är det skönt att kunna göra det i en behaglig miljö. Vår butik är inredd i "kvinnlig anda", för att du ska kunna känna dig trygg och avslappnad när du provar och väljer. Vi har sex provrum i butiken i Åkarp, så du aldrig ska behöva vänta på att få prova. Väl inne i provrummet, behöver du aldrig springa ut för att hämta andra storlekar och modeller. Vår kunniga personal ser till att du får den service och hjälp du behöver. Detta gäller även försäljningen via webbshoppen.Kvinnligt Under erbjuder endast produkter av hög kvalitet. Ingen ska lämna butiken utan att ha hittat en produkt med perfekt passform, känsla och design!

Kvinnligt Under i Malmö AB industries

Bh i stora storlekar
Underklaeder och badklaeder foer broestproteser
Amningsbh
Retail

Kvinnligt Under i Malmö AB's financial review

Employees

1

Technologies

Email Marketing
Analytics and Tracking
Advertising Networks

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.