no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

LA LEYENDA | Los Clasicos Nunca Mueren 100% Agave Tequilana

LA LEYENDA | Los Clasicos Nunca Mueren 100% Agave Tequilana


LA LEYENDA | Los Clasicos Nunca Mueren 100% Agave Tequilana's financial review

Employees

7


LA LEYENDA | Los Clasicos Nunca Mueren 100% Agave Tequilana information

WINNER OF DOUBLE GOLD MEDAL IN 2021 SF WINE ANDSPIRITS BLIND TASTE COMPETITIONSOME PRODUCTS SHOULD NEVER BE MASS MANUFACTUREDA PLANT THAT TAKES 7 YEARS TO RIPEN IS ONE OF THEM. THE LA LEYENDA MOVEMENT IS MADE UP OF PEOPLE THAT WANT TO PRESERVE WHAT IT MEANS TO BE A LEGENDLa LeyendaLIMITED TO MAINTAIN THE HIGHEST QUALITY CRAFTED FROM THE BEGINNING TO ENDCELEBRATED IN UNIVERSAL STORIESTHEWEB3BACKSTO...
WINNER OF DOUBLE GOLD MEDAL IN 2021 SF WINE ANDSPIRITS BLIND TASTE COMPETITIONSOME PRODUCTS SHOULD NEVER BE MASS MANUFACTUREDA PLANT THAT TAKES 7 YEARS TO RIPEN IS ONE OF THEM. THE LA LEYENDA MOVEMENT IS MADE UP OF PEOPLE THAT WANT TO PRESERVE WHAT IT MEANS TO BE A LEGENDLa LeyendaLIMITED TO MAINTAIN THE HIGHEST QUALITY CRAFTED FROM THE BEGINNING TO ENDCELEBRATED IN UNIVERSAL STORIESTHEWEB3BACKSTORYWHILE LEGENDS ARE LIMITED IN NUMBER, THEY ARE DECENTRALIZED (WE ALL KNOW ONE), AND THEY ARE NOT BEHOLDEN TO A CENTRAL AUTHORITY; THESE VALUES ARE WELL UNDERSTOOD BY THE WEB3 COMMUNITYFUNDED BY NFT MEMBERSHIPS, LA LEYENDA PROTECTS THE QUALITY WE ALL LOVE BY PASSING 15% OF THE VALUE TO THE CREATORS VIA 3 MULTI-SIG WALLETS:5% TO THE FARMER: THE LARGEST EMPLOYER IN TOWN WITH 40 EMPLOYEES.5% TO THE LABORERS: THE HANDS IN THE FIELDS, AND IN THE DISTILLERY5% TO THE SCHOOL: SUPPORTING 600 KIDS FROM K-12Join the Legends ClubABOUT USALEJANDRO SANCHEZ HAD A VISION TO CREATE THE BEST AGAVE BEVERAGE THE WORLD HAS EVER SEEN, AND MAKE A PASSIONATE COMMUNITY AROUND IT.TOM O'MALLEY WHO MARRIED ALEJANDRO'S SISTER, LOVES WEB 3, AGAVE, AND PARTIES WITH PEOPLE FROM ALL OVER THE WORLD.IT TOOK A COUPLE BOTTLES TO FIGURE OUT HOW TO COMBINE OUR PASSIONS.

LA LEYENDA | Los Clasicos Nunca Mueren 100% Agave Tequilana industries

Mezcal
Spirits
Blue agave
Smoke free

LA LEYENDA | Los Clasicos Nunca Mueren 100% Agave Tequilana's financial review

Employees

7

Employees

Founder at Mezcal LA LEYENDA Los Clásicos Nunca Mueren

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.