no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Life Coaching Praktijk Hoffmann

Life Coaching Praktijk Hoffmann


Life Coaching Praktijk Hoffmann's financial review

Employees

1


Life Coaching Praktijk Hoffmann information

Ik ondersteun mensen om hun leven vorm te geven vanuit hun diepste wensen en talenten. Ik motiveer en inspireer mijn cliënten en help ze bij de bevordering van hun persoonlijke groei, effectiviteit en levensgeluk. Hierbij zet ik mijn hoog-sensitiviteit in en begeleid ik vanuit empathie.Ik ben gespecialiseerd in coaching bij stress en burn-out klachten: Als ervaringsdeskundige voor burn-out weet ik...
Ik ondersteun mensen om hun leven vorm te geven vanuit hun diepste wensen en talenten. Ik motiveer en inspireer mijn cliënten en help ze bij de bevordering van hun persoonlijke groei, effectiviteit en levensgeluk. Hierbij zet ik mijn hoog-sensitiviteit in en begeleid ik vanuit empathie.Ik ben gespecialiseerd in coaching bij stress en burn-out klachten: Als ervaringsdeskundige voor burn-out weet ik heel goed hoe een cliënt zich kan voelen.Door mijn toegewijde begeleiding krijgt de cliënt overzicht en leert in behapbare stappen om te gaan met dat wat in deze situatie kenmerkend is, wetend dat iedere situatie en beleving anders is.Door steeds verder te verdiepen help ik bij het verkrijgen van inzichten, waarbij coaching tot aan de kern bijdraagt in bewustwording en zelfkennis. Dit doe ik door middel van krachtige, creatieve interventies toe te passen. Er komt weer verbinding tussen de onrustige geest en het lichaam van de cliënt.Vanuit zelfvertrouwen kan de cliënt aan het eind van het traject op een nieuwe gezonde wijze aan het werkproces dee nemen. De cliënt leert om zijn eigen draagkracht en draaglast in balans te brengen en te houden.Als basis voor goed functioneren is het van groot belang voor de cliënt dat de re-integratie goed verloopt, ook voor in de toekomst. Dit is vaak een spannende stap voor iemand die in een burn-out terecht is gekomen. Samen werken we aan een terugval preventie zodat de re-integratie een succes wordt. Ik begeleid de cliënt op mijn zachte, rustige en duidelijke manier tijdens zijn persoonlijk proces naar duurzame verandering: herstel, balans en vitaliteit.Ik werk sinds 1 april 2016 vanuit mijn eigen praktijk in Veldhoven, www.levensecht.info.Verder klopt mijn hart ook vanuit empathie voor begeleiding van rouw / verlies en trauma. Neem contact op via www.levensecht.info of Tel. 06-19716276, ik ben beschikbaar voor trajecten.

Life Coaching Praktijk Hoffmann industries

Keuzebegeleiding
Rouw
Ervaringsdeskundig
Coaching

Life Coaching Praktijk Hoffmann's financial review

Employees

1

Technologies

Load Balancers
CSS and JavaScript Libraries

Employees

Complementair Aanvullend Therapeut Level 3

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.