no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Livrustning AB

Livrustning AB


Livrustning AB's financial review

Employees

1


Livrustning AB information

Vi på Livrustning är ett familjeföretag med hjärtat i Stockholm, med mer än 20 års erfarenhet i branschen. Vårt mål är att du som kund ska känna trygghet på din arbetsplats, i föreningslokalen och i ditt hem. Vi utbildar ca 2 000 personer per år i Hjärt-lungräddning och Första Hjälpen vilket gör oss till en av de största leverantörerna i Sverige när det gäller att rädda liv. Vi är stolta över att ...
Vi på Livrustning är ett familjeföretag med hjärtat i Stockholm, med mer än 20 års erfarenhet i branschen. Vårt mål är att du som kund ska känna trygghet på din arbetsplats, i föreningslokalen och i ditt hem. Vi utbildar ca 2 000 personer per år i Hjärt-lungräddning och Första Hjälpen vilket gör oss till en av de största leverantörerna i Sverige när det gäller att rädda liv. Vi är stolta över att ha Sveriges nöjdaste kursdeltagare i HLR och Första Hjälpen enlig den största oberoende rekommendationssajten Reco.se.I vår webbutik www.hjartstartarbutiken.com erbjuder vi hjärtstartare för hem och företag. All utrustning levereras fraktfritt till er och kan köpas eller hyras. Vi är en aktiv medlem i Branschrådet för Hjärtstartare i Sverige. Livrustning AB har kontor i Nacka men utbildningarna genomförs hos kunder över hela landet eller i Globenhälsans lokaler vid Globen i Stockholm.I augusti 2021 lanseras vår nya gratistjänst www.hjartstartarkollen.se där vi kostnadsfritt påminner om när det är dags för byte av elektroder och batteri på er hjärtstartare så att den alltid är redo för att rädda liv.

Livrustning AB industries

Hjartstartarkollense
Utbildning krishantering
Utbildning hjaertstartare
Foersaeljning hjaertstartare

Livrustning AB's financial review

Employees

1

Technologies

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.