no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Lukena Auto doo

Lukena Auto doo


Lukena Auto doo's financial review

Employees

8


Lukena Auto doo information

Lukena Auto d.o.o. je preduzeće koje se bavi uvozom i distribucijom auto delova, ulja i maziva, gumama, servisnom opremom i auto kozmetikom.Preduzeće je osnovano 2007. godine. Konstantnim radom zaposlenih u našem preduzeću, iz godine u godinu smo napredovali, stičući poverenje kupaca kao ozbiljan partner i dobavljač svim komitentima.Danas preduzece u svom sastavu ima jedan veleprodajni i pet malo...
Lukena Auto d.o.o. je preduzeće koje se bavi uvozom i distribucijom auto delova, ulja i maziva, gumama, servisnom opremom i auto kozmetikom.Preduzeće je osnovano 2007. godine. Konstantnim radom zaposlenih u našem preduzeću, iz godine u godinu smo napredovali, stičući poverenje kupaca kao ozbiljan partner i dobavljač svim komitentima.Danas preduzece u svom sastavu ima jedan veleprodajni i pet maloprodajnih objekata.S ponosom ističemo da je u 2017. godini naš asortiman dostigao preko 50.000 artikala poznatih evropskih brendova kao i sopstvenih brendova koji su postali poznati kako na srpskom trzištu tako i na ex Yu prostorima. Zalaganjem svih zaposlenih, taj broj će konstantno rasti i u narednom periodu.Lukena Auto d.o.o. nosilac je sertifikata bonitetne izvrsnosti. Sertifikat je dokaz našeg uspešnog poslovanja i on je jedan od najvažnijih EVROPSKIH STANDARDA KOJIMA SE DEFINIŠE KVALITET POSLOVANJA. Sertifikat je potvrda našeg dugogodišnjeg sistemskog i kvalitetnog rada.Lukena-Auto d.o.o. je član AM grupe, koja posluje na tržištima BiH, Makedonije i Srbije, a preko naših distributera smo prisutni i u ostalim ex.Yu republikama. Nasa grupacija u svom sastavu ima 260 zaposlenih, četiri veleprodaje i 22 maloprodajna objekta.Početkom 2015.godine,postali smo članovi međunarodne grupacije distributera auto delova „NEXUS". Na tržištu smo prepoznati kao profesionalno orijentisana kompanija,koja se bavi prodajom rezervnih auto delova (aftermarket).Takođe ističemo da smo izlagači od samog postojanja na Beogradskom sajmu automobila, na sajmu u Shanghai-u, kao i na najvećem Svetskom skupu auto industrije u Frankfurt-uVeć 4 godine za redom u sopstvenoj režiji organizujemo „Kućni sajam". Reč je o jedinstvenom mini sajmu iz oblasti rezervnih delova i prateće opreme i kao takav zaslužio je veliku medijsku pažnju i interesovanje profesionalnih kupaca.Zato je moto naše kompanije KUPUJTE IZ PRVE RUKE!

Lukena Auto doo industries

Automotive
Motor vehicle manufacturing

Lukena Auto doo's financial review

Employees

8

Employees

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.