no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Lund HR - Headhunting og Rekruttering

Lund HR - Headhunting og Rekruttering


Lund HR - Headhunting og Rekruttering's financial review

Employees

1


Lund HR - Headhunting og Rekruttering information

LundHR beskæftiger sig med Headhunting og Rekruttering samt med forretningsudvikling. Lund HR er hjemmehørende i Aalborg, men opererer i hele Danmark og dækker branchemæssigt bredt. I LundHR tror vi på, at vores kunder er unikke virksomheder, der har behov for skræddersyede løsninger. Vi tilpasser derfor rekrutteringsprocessen til dine ønsker og behov.I Lund HR lægger vi naturligvis vægt på de fag...
LundHR beskæftiger sig med Headhunting og Rekruttering samt med forretningsudvikling. Lund HR er hjemmehørende i Aalborg, men opererer i hele Danmark og dækker branchemæssigt bredt. I LundHR tror vi på, at vores kunder er unikke virksomheder, der har behov for skræddersyede løsninger. Vi tilpasser derfor rekrutteringsprocessen til dine ønsker og behov.I Lund HR lægger vi naturligvis vægt på de faglige kompetencer, men vægter i meget høj grad også de personlige egenskaber, hvorfor vi i samtaler lægger meget fokus på mennesket bag ansøgningen. LundHR ejes af Flemming Lund, der er en erfaren erhvervsleder med tidligere ansættelser som chefkonsulent indenfor headhunting og rekruttering, som salgs- og marketingchef fra byggebranchen, rehabbranchen og fra fødevarebranchen og med 7 års erfaring som grundlægger og ejer af virksomhed indenfor vedvarende energi. Den teoretiske ballast består af HD i Afsætning, CBA Managementuddannelse og en bestyrelsesuddannelse. Endvidere er jeg certificeret i NeoPi3 personlighedstest og I-S-T 2000 intelligens-struktur-test. Igennem 19 år har jeg været en del af ledelsen i større og mindre virksomheder. Jeg har oplevet vigtigheden af at have det rigtige hold omkring mig. Jeg har oplevet værdien af en sammentømret organisation, der arbejder i samme retning. At finde nye medarbejdere, der sikrer dette, kræver erfaring og forståelse for at matche faglige kvalifikationer med personlige egenskaber og kompetencer.I en årrække har jeg som Headhunter brugt erfaringen til at hjælpe virksomheder med at finde dedikerede og kvalificerede medarbejdere. Min brede erfaring er din sikkerhed for professionel rådgivning, når du skal have nye medarbejdere ind i din virksomhed, eller når du står overfor vækstmuligheder og større strategiske ændringer.

Lund HR - Headhunting og Rekruttering industries

Staffing & recruiting

Lund HR - Headhunting og Rekruttering's financial review

Employees

1

Technologies

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.