no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

MKB HuisJuristen B.V.

MKB HuisJuristen B.V.


MKB HuisJuristen B.V.'s financial review

Employees

2


MKB HuisJuristen B.V. information

MKB HuisJuristen is reeds vele jaren de juridische kennispartner voor ondernemers in het MKB. Hierdoor zijn wij volledig op de hoogte van de verschillende soorten juridische problemen die kunnen voorkomen bij een MKB'er. Wij zijn bekend met recente juridische ontwikkelingen en wetten die gelden voor ondernemers. Dankzij de betaalbare kwaliteit en branchespecifieke ervaringen, hebben wij veel tevre...
MKB HuisJuristen is reeds vele jaren de juridische kennispartner voor ondernemers in het MKB. Hierdoor zijn wij volledig op de hoogte van de verschillende soorten juridische problemen die kunnen voorkomen bij een MKB'er. Wij zijn bekend met recente juridische ontwikkelingen en wetten die gelden voor ondernemers. Dankzij de betaalbare kwaliteit en branchespecifieke ervaringen, hebben wij veel tevreden MKB'ers als klant.Onze juridische oplossingenMKB Huisjuristen kan u bij allerlei soorten juridische problemen bijstaan. Of het nu gaat om het screenen van contracten, een ontslag of reorganisatie, geschillen met (ver)huurders of gemeentes die dwarsliggen bij een vergunning. Onze ervaren juristen helpen u de juridische kwesties op te lossen. Vaak zonder rechterlijke procedure maar wij procederen ook als het niet anders kan.Ook voor particulierenOnze juristen staan ook particulieren en werknemers met juridische kwesties bij. Wij ondersteunen u als particulier met raad en daad. Dit kan gaan over uw ontslag, een probleem met uw woning of het niet nakomen van gemaakte afspraken. Wij lossen het samen met u op. Praktisch en tegen een gunstig uurtarief.Betaalbaar en praktisch juridisch adviesOnze ervaren juristen zijn experts in de rechtsgebieden waarin zij gespecialiseerd zijn. Wij helpen ondernemers en ook soms particulieren met de juiste weg door het juridische doolhof met een helder advies zonder verborgen kosten.Neem contact met ons op voor een kosteloos beoordelingsgesprek.Bel 088 – 629 00 72 of mail uw vraag.

MKB HuisJuristen B.V. industries

Arbeidsrecht
Ondernemingsrecht
Vennootschapsrecht
Huurrecht

MKB HuisJuristen B.V.'s financial review

Employees

2

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.