no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Maarten Rottiers

Maarten Rottiers


Maarten Rottiers' financial review

Employees

1


Maarten Rottiers information

"Ik heb een hekel aan plannen die niet uitgevoerd worden." Mijn naam is Maarten Rottiers, aangenaam. Ik adviseer ondernemers en trek de implementatie van projecten in Businessplan, Marketing en Sales. Na de verkoop van mijn digital marketingagency vijf jaar geleden deel ik mijn brede en gespecialiseerde kennis een-op-een met ondernemers en ceo's van kmo's, start-ups en scale-ups. Onafhankelijk adv...
"Ik heb een hekel aan plannen die niet uitgevoerd worden." Mijn naam is Maarten Rottiers, aangenaam. Ik adviseer ondernemers en trek de implementatie van projecten in Businessplan, Marketing en Sales. Na de verkoop van mijn digital marketingagency vijf jaar geleden deel ik mijn brede en gespecialiseerde kennis een-op-een met ondernemers en ceo's van kmo's, start-ups en scale-ups. Onafhankelijk advies en ondersteuning, zonder dat ik FTE's te vullen heb. ——15 jaar werk ik nu in de wondere wereld van kmo's, start-ups en scale-ups. De passie en het vakmanschap die ik voel telkens ik er een binnenstap. Daar ligt mijn hart. Mensen en organisaties helpen groeien. Dat is mijn motor.Het Masterplan voor hogere marges en snellere groei:✓ Een helder en gefocust Businessplan. ✓ Producten en diensten met focus op maximale marge. ✓ Een doelgerichte marketing- en salesaanpak (rechtstreekse link met de bedrijfsdoelstellingen).——Mijn stijl? Een combinatie van luisteren, no-nonsense, actie, zachtheid, de olifant in de kamer benoemen, energie en humor. Een klankbord dat je uitdaagt om anders te denken en sneller te beslissen. Een motor om plannen ook echt te implementeren.Ondernemers en ceo's schakelen mij in voor:✓ Trekken van de implementatie van projecten in Businessplan, Marketing en Sales.✓ Schrijven van het Marketingplan. ✓ Advies over en challengen van het Businessplan (Een-op-eenprogramma).✓ Lid van Raad van Bestuur en Raad van Advies.——Heb jij ook mogelijk interesse in mijn een-op-eenhulp? Of wil je simpelweg weten of je bedrijf potentieel heeft in de ondersteuning?Om je op een informele manier een indicatie te geven van wat ik te bieden heb, heb ik gratis Pick my brain-gesprekken voor je beschikbaar gemaakt.Tijdens dit gesprek kijk je samen met mij hoe ik jou en je bedrijf zou kunnen ondersteunen.🔹 Boek het hier in: stuur een mail naar maarten@maartenrottiers.be met drie mogelijke tijdstippen.

Maarten Rottiers industries

Marketing & advertising
Marketing services

Maarten Rottiers' financial review

Employees

1

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.