no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Magneetsieraad

Magneetsieraad


Magneetsieraad's financial review

Employees

1


Magneetsieraad information

Wij verkopen onze sieraden direct via onafhankelijke distributeurs. De exclusieve sieraden collectie, in een aantrekkelijk prijs segment, volgt de trends over heel de wereld en mag rekenen op het enthousiasme van miljoenen klanten. De magneetkracht is een sterk aanvullend argument in de groeiende wellness markt.Het spectrum van de werkzaamheden varieert van part-time tot een middelgroot bedrijf me...
Wij verkopen onze sieraden direct via onafhankelijke distributeurs. De exclusieve sieraden collectie, in een aantrekkelijk prijs segment, volgt de trends over heel de wereld en mag rekenen op het enthousiasme van miljoenen klanten. De magneetkracht is een sterk aanvullend argument in de groeiende wellness markt.Het spectrum van de werkzaamheden varieert van part-time tot een middelgroot bedrijf met een dynamisch groeiend team. Deze mogelijkheden zijn kenmerkend voor de directe verkoop, dat zich sinds vele jaren naast de klassieke detailhandel en de postorder bedrijven, manifesteert. Wereldwijd zijn meer dan 65 miljoen mensen als zelfstandige partner werkzaam in de directe verkoop. Jaarlijks zetten zij producten met een waarde van meer dan 114 miljard euro om. Door alle experts worden de toekomst perspectieven als uitgesproken positief beoordeeld. Onafhankelijk van de economische omstandigheden worden in directe verkoop sinds jaren bovengemiddelde groeicijfers bereikt. Directe verkoop biedt in elke economische situatie een aantrekkelijk beroepsmatig alternatief.Wij werken, als lid van internationale directe verkoop organisaties, strikt volgens de ethische regels en hebben ook daardoor een serieuze, succesvolle en in de branch erkende onderneming opgebouwd.Als u beslist voor het werken als onafhankelijke distributeur van ENERGETIX Bingen, vindt u aan het begin van uw werkzaamheden, een ervaren distributeur aan uw zijde.

Magneetsieraad industries

Trainingsreizen
Sieradenpresentatie
Starclub
Personenautopartnerprogramma

Magneetsieraad's financial review

Employees

1

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.