no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Manus Hospitality Services

Manus Hospitality Services


Manus Hospitality Services' financial review


Manus Hospitality Services information

KASSTAAT.NLKasstaat.nl een SaaS oplossing waarmee de bedrijfseconomisch ingestelde horeca- en retail ondernemer zijn kasboek volledig kan digitaliseren en koppelen aan zijn boekhoudpakket. De 3 peilers onder dit concept zijn het verhogen van de efficiëntie in de verwerking van de kas administratie, het vergroten van het inzicht in de kasverschillen en het verkleinen van de foutmarge bij de invoer....
KASSTAAT.NLKasstaat.nl een SaaS oplossing waarmee de bedrijfseconomisch ingestelde horeca- en retail ondernemer zijn kasboek volledig kan digitaliseren en koppelen aan zijn boekhoudpakket. De 3 peilers onder dit concept zijn het verhogen van de efficiëntie in de verwerking van de kas administratie, het vergroten van het inzicht in de kasverschillen en het verkleinen van de foutmarge bij de invoer. 1 oktober is de beta-versie online gegaan en diverse klanten maken al naar tevredenheid gebruik van deze innovatieve applicatie. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via info@kasstaat.nl.CONCEPT ONTWIKKELINGManus is voortdurend bezig met het ontwikkelen van innovatieve concepten met als uiteindelijke doel om voor onze klanten een volledige paperless backoffice te realiseren . Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via info@kasstaat.nl of op 06 331 331 59

Manus Hospitality Services industries

Online
Conceptontwikkeling
Management informatie
Horeca

Manus Hospitality Services' financial review

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.