no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Medarbetarcentrum

Medarbetarcentrum


Medarbetarcentrum's financial review

Employees

3


Medarbetarcentrum information

Medarbetarcentrum grundades 2006 som en kommunal samverkan, som idag omfattar fyra kommuner i Boråsregionen; Borås, Mark, Svenljunga och Tranemo. Det är kommuner som vill satsa det lilla extra på sin personal, ta ett ökat socialt ansvar och vara attraktiva arbetsgivare.Vårt arbetssätt är lösningsfokuserat, obyråkratiskt och behovsstyrt. Arbetet bygger på ömsesidigt utbyte där kommunernas personlig...
Medarbetarcentrum grundades 2006 som en kommunal samverkan, som idag omfattar fyra kommuner i Boråsregionen; Borås, Mark, Svenljunga och Tranemo. Det är kommuner som vill satsa det lilla extra på sin personal, ta ett ökat socialt ansvar och vara attraktiva arbetsgivare.Vårt arbetssätt är lösningsfokuserat, obyråkratiskt och behovsstyrt. Arbetet bygger på ömsesidigt utbyte där kommunernas personliga engagemang tillsammans med Medarbetarcentrums kompetens skapar långsiktig och hållbar utveckling för goda och hälsofrämjande arbetsplatser. Individarbetet hanteras med stor erfarenhet och engagemang samt certifiering i ett flertal professionella och marknadsledande verktyg.Vår värdegrund:Öppenhet – Vi lyssnar och möter alla med respektInitiativtagande – Vi medvetandegör, utmanar och fokuserar på möjligheterAnsvar – Vi agerar utifrån mål, uppdrag och uttalade behovSamarbete – Vi ser samverkan och nätverk är framgångsfaktorerVi jobbar med chefscoachning och erbjuder ledarskapsutbildning som är forskningsbaserad och har utgångspunkt i det hälsofrämjande och effektiva ledarskapet. Vill du utveckla din arbetsplats tillsammans med dina medarbetare så kan våra gruppuppdrag vara det som du söker. Kontakta oss för personligt möte med upplägg utifrån dina faktiska förutsättningar.Medarbetarcentrum är en neutral resurs och möjlighet för dig som är tillsvidareanställd i någon av våra medlemskommuner, som önskar eller känner behov av förändring och utveckling. Även små förändringar kan göra stor skillnad. Vi fokuserar på medarbetares individuella utveckling och möjlighet till sund och frivillig personalrörlighet internt eller externt, ett stöd i processen att du som medarbetare mår bättre och kan utvecklas genom arbetsuppgifter och på arbetsplatser du trivs med.Kontakta oss för mer information och/eller boka en tid på info@medarbetarcentrum.se

Medarbetarcentrum industries

Staffing & recruiting

Medarbetarcentrum's financial review

Employees

3

Technologies

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.