no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

MediaSa A.Ş.

MediaSa A.Ş.


MediaSa A.Ş.'s financial review

Employees

20


MediaSa A.Ş. information

Mediasa Yayıncılık A.Ş. 2006 yılında Demet Sabancı Çetindoğan tarafından kuruldu. Aynı yıl dünyada en çok izlenen tematik kanallardan Fashion TV'nin Türkiye yayın haklarını aldı. Türk tekstil sektörünün markalaşma çalışmalarına uluslararası tanıtım olanağı sağlayan Fashion TV'ye üç ayda bir yayımlanan Fashion TV Magazine eklendi.2007 yılında ‘Eğitimde Fırsat Eşitliği' sloganı ile eğitim temalı ZTV...
Mediasa Yayıncılık A.Ş. 2006 yılında Demet Sabancı Çetindoğan tarafından kuruldu. Aynı yıl dünyada en çok izlenen tematik kanallardan Fashion TV'nin Türkiye yayın haklarını aldı. Türk tekstil sektörünün markalaşma çalışmalarına uluslararası tanıtım olanağı sağlayan Fashion TV'ye üç ayda bir yayımlanan Fashion TV Magazine eklendi.2007 yılında ‘Eğitimde Fırsat Eşitliği' sloganı ile eğitim temalı ZTV kanalı Mediasa çatısı altında yayın hayatına başladı. ZTV ilk gençlik ve eğitim televizyonu olarak sınavlara hazırlanan gençlere akademik desteğinin yanı sıra, genel kültür, eğlence, hobi, sağlık, beslenme,yabancı dil, psikoloji, yetişkinlere okuma yazma ve okul öncesi eğitim ile ilgili konularda programlar yayınladı.2011 yılında Türkiye'nin ilk tatil televizyonu WORLD TRAVEL CHANNEL Mediasa ailesinin tematik kanallar listesine eklendi. World Travel Channel belgesel, hobi, gezi, ve tartışma programları ile lokal olduğu kadar uluslararası turizm sektörüne katkı sağlamaktadır. Fashion & Travel Magazine aynı yıl Mediasa yelpazesine girdi.2012 yılında Güney Kore'nin önde gelen holdinglerinden CJ grubuna bağlı CJ O Shopping ile Mediasa arasında başlayan ortaklık sonucunda MCJ tele alışveriş kanalı ve www.mcj.com.tr adresli e-ticaret sitesi faaliyete geçti. MCJ on-line alışverişte öncü bir yayıncılık anlayışı ile Türk tüketicilerine uygun fiatlı, kaliteli ürün ve hizmet sağlamayı hedeflemektedir.

MediaSa A.Ş. industries

Media production
Broadcast media production & distribution

MediaSa A.Ş.'s financial review

Employees

20

Employees

teknik müdür yardımcısı
REKLAM SALES EXECUTİVE
Teknik Müdür Yardımcısı
PROJE VE PORTFÖY YÖNETİCİSİ

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.