no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Mera Incognita Ltd.

Mera Incognita Ltd.


Mera Incognita Ltd.'s financial review

Employees

1


Mera Incognita Ltd. information

Mera Incognita е фирма, родена след години на отдаденост, проучване и страст, насочени към откриването на малките, скрити ферми и стопанства, които се отличават с изключително високо качество в производството на млечни продукти, вина, мед и всички други занаятчийски съкровища. Нашата мисия е да съхраняваме и защитаваме традициите, които се заключават в класическите рецепти и производствени методи,...
Mera Incognita е фирма, родена след години на отдаденост, проучване и страст, насочени към откриването на малките, скрити ферми и стопанства, които се отличават с изключително високо качество в производството на млечни продукти, вина, мед и всички други занаятчийски съкровища. Нашата мисия е да съхраняваме и защитаваме традициите, които се заключават в класическите рецепти и производствени методи, без да правим компромис с качеството.Името "Mera Incognita" носи в себе си същността на нашата фирма. "Mera" идва от латинския термин "Merae," който означава "съкровище" или "скрито богатство.". "Мера" от друга страна е стар български термин, който се използва за обозначаване на незаета от земеделски култури общинска земя, определена за пасище. "Incognita" идва от латинския "Incognitus," което означава "скрит" или "неизвестен." За нас, този израз символизира нашата страс да открием скритите места, които съхраняват традициите в производството на висококачествени храни. Ние вярваме, че истинските съкровища са тези места, където качеството не е компромис, а изкуството на добрите вкусове продължава да живее.Нашата цел е да осигурим, че тези традиции ще продължат да съществуват и ще бъдат наследени от бъдещите поколения. Ние работим със селскостопански производители, които разделят нашата страст и се грижат за земята и животните с любов и почит. Техните продукти са резултатът от грижата и прецизността, с които те работят, и ние с гордост ги представяме на света."Mera Incognita" не се стреми към големи обеми или масово производство. Нашата цел е да запазим и увеличим стандартите на качество, които са вградени във всяка бутилка вино, всяка чаша мед и всяка порция сирене. Ние вярваме в съвършенство в детайла и нашата способност да разкриваме и насърчаваме тези най-добри традиции.Ние се гордеем с това, че името ни е свързано със скритите места, където се пазят традициите. "Mera Incognita" е посветена на откриването на нови начини, за да бъдат тези традиции запазени и споделени.

Mera Incognita Ltd. industries

Retail
Retail groceries

Mera Incognita Ltd.'s financial review

Employees

1

Technologies

E-commerce Platforms
Analytics and Tracking
Load Balancers

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.