no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Migros Ticaret

Migros Ticaret


Migros Ticaret's financial review

Migros Ticaret's Revenue (Yearly)

4.3B

Employees

13,000

Total Funding

68.2M

Last Funding Round

68.2M

other

MGROS


Migros Ticaret information

Türkiye'de modern perakende sektörünün öncülüğünü yapmakta olan Migros günümüzde çok geniş kullanım alanına sahip mağazalarında, gıda ve ihtiyaç maddelerinin yanı sıra kırtasiye, züccaciye, beyaz eşya, kitap ve konfeksiyon gibi bölümleriyle hemen hemen tüm müşteri gereksinimlerini karşılamaktadır. Tecrübesiyle, 70 yıldır müşterisine, yatırımcısına, çalışanına ve tedarikçisine en iyiyi, en güzeli s...
Türkiye'de modern perakende sektörünün öncülüğünü yapmakta olan Migros günümüzde çok geniş kullanım alanına sahip mağazalarında, gıda ve ihtiyaç maddelerinin yanı sıra kırtasiye, züccaciye, beyaz eşya, kitap ve konfeksiyon gibi bölümleriyle hemen hemen tüm müşteri gereksinimlerini karşılamaktadır. Tecrübesiyle, 70 yıldır müşterisine, yatırımcısına, çalışanına ve tedarikçisine en iyiyi, en güzeli sunan ve müşteri memnuniyetini her zaman ilke edinen Migros; dinamik kimliğiyle birçok yeni yatırıma ve sektöre öncü olan uygulamalarına devam etmektedir. Sahip olduğu insan kaynağına olan güvenin yanı sıra, teknolojik gelişmelerin faydasını müşterilerine sunan Migros, bilgi teknolojilerine verdiği önem ve yaptığı yatırımlar ile de sektörde her zaman bir adım önde olarak yoluna hız kesmeden devam etmektedir. Migros İnsan Kaynakları, kurumun bu stratejilerinin gerçekleştirilmesinde rekabet avantajı yaratacak insan kaynağının sürekli gelişimini, motive edilmesini ve yönetimini sağlayacak sistemleri geliştirmeyi ve kurumsal ilkeler doğrultusunda uygulamayı hedeflemektedir. Şirket strateji ve değerleri ile örtüşen, çalışan mutluluğu ve bağlılığına hizmet eden objektif İnsan Kaynakları sistemlerinin kurulması ve uygulanmasını sağlamak için çalışmaktadır. Sürekli gelişime önem veren ve büyüyen bir yapıda her çalışanına fırsat eşitliği içerisinde sunmakta olduğu güçlü kariyer & gelişim imkanları ve çalışanları için kurumsal bir aile olma özelliği ile sektörün öncüsü ve ilklerin yaratıcısı bir şirket olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Migros Ticaret industries

Retail

Migros Ticaret's financial review

Migros Ticaret's Revenue (Yearly)

4.3B

Employees

13,000

Total Funding

68.2M

Last Funding Round

68.2M

other

MGROS

Technologies

Notable Alumni

Abdullah Saruhan
Kobi Müşteri İlişkileri Yöneticisi
Akbank
Adem Degirmenci
Manager, eDiscovery | Forensic Technology
Deloitte
Ahmet Ozguler
Deputy General Manager
Lokum Atölyesi

Employees

Non Food Commercial Marketing Category Executive
Yonetici
Information Technology Specialist
Deputy Manager

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.