no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

MindBodyRise by Joke Derhore Mgt.

MindBodyRise by Joke Derhore Mgt.


MindBodyRise by Joke Derhore Mgt.'s financial review

Employees

1


MindBodyRise by Joke Derhore Mgt. information

Ben je een werkgever of werknemer die geconfronteerd wordt met een chronische ziekte? Graag ondersteun en begeleid ik je op jouw reis naar herstel en welzijn. Als coach gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met chronische ziekten, begrijp ik de unieke uitdagingen waarmee je geconfronteerd wordt.Mijn doel is om jou en je werkgever te helpen een gezonde en productieve werkomgeving te creëren ...
Ben je een werkgever of werknemer die geconfronteerd wordt met een chronische ziekte? Graag ondersteun en begeleid ik je op jouw reis naar herstel en welzijn. Als coach gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met chronische ziekten, begrijp ik de unieke uitdagingen waarmee je geconfronteerd wordt.Mijn doel is om jou en je werkgever te helpen een gezonde en productieve werkomgeving te creëren die afgestemd is op jouw behoeften. Samen zullen we werken aan het ontwikkelen van effectieve communicatiestrategieën, het vinden van een evenwicht tussen werk en gezondheid, het stellen van realistische doelen en het bevorderen van zelfzorg.Door mijn begeleiding leer je om te gaan met de fysieke en emotionele impact van je ziekte, terwijl je tegelijkertijd je professionele doelen nastreeft. Ik zal je helpen bij het ontdekken van je sterke punten, het opbouwen van veerkracht en het vinden van nieuwe manieren om je vaardigheden en talenten in te zetten.Samen zullen we een positieve en ondersteunende omgeving creëren waarin je je kunt richten op je genezing, je welzijn kunt verbeteren en je carrière kunt voortzetten. Neem vandaag nog contact met me op en laten we samen werken aan een toekomst vol mogelijkheden en groei, ondanks de uitdagingen die je hebt.#getintouch

MindBodyRise by Joke Derhore Mgt. industries

Coach
Sparringspartner
Adviseur
Mentor

MindBodyRise by Joke Derhore Mgt.'s financial review

Employees

1

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.