no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Minicadde

Minicadde


Minicadde's financial review

Employees

4


Minicadde information

Minicadde.com, Anne Bebek Çocuk ürünleri üzerinde 2016 dan beri uzman kadrosuyla hizmet veren bir e-ticaret mağazasıdır. Annelerin isteklerini en iyi şekilde anlayarak, onlara en hızlı hizmeti vermek üzere kurulmuş olan Minicadde.com Kaliteli ürün, yüksek hizmet standartı, doğru bilgi, uygun fiyat ve gelişmiş alışveriş sonrası destek hizmetiyle günün 24 saati güvenle alışveriş yapmanıza olanak sağ...
Minicadde.com, Anne Bebek Çocuk ürünleri üzerinde 2016 dan beri uzman kadrosuyla hizmet veren bir e-ticaret mağazasıdır. Annelerin isteklerini en iyi şekilde anlayarak, onlara en hızlı hizmeti vermek üzere kurulmuş olan Minicadde.com Kaliteli ürün, yüksek hizmet standartı, doğru bilgi, uygun fiyat ve gelişmiş alışveriş sonrası destek hizmetiyle günün 24 saati güvenle alışveriş yapmanıza olanak sağlar.13.000'i aşkın ürün gamıyla ihtiyacınız olan her şeye bir tıkla ulaşmanızı sağlayan sitemiz, anne bebek sektörünün dünyadaki ve ülkemizdeki en önde gelen markalarını sizlerle buluşturmaktadır.Minicadde.com olarak üyelerimizin mutluluğuna verdiğimiz önem, özenli, zamanında sipariş teslimatları ve sunduğumuz çözüm odaklı müşteri hizmetleri ile her geçen gün büyümeye ve ebeveynlerimizin alışveriş deneyimini daha da iyi hale getirmeye devam ediyoruz..Minicadde.com, Weewell, Bondigo, Okiedog, Kiwy, Brion markalarının Türkiye, Orta Asya, Balkanlar ve Orta Doğu Bölgesi distribütörü olan Ulusal Elektronik Teknolojileri Tic ve San A.Ş' nin bir iştirakidir.Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, keyifli alışverişler dileriz

Minicadde industries

Anne bebek
Internet
Eticaret
Information technology & services

Minicadde's financial review

Employees

4

Technologies

Analytics and Tracking
Tag Management
Advertising Networks
Analytics and Tracking

Notable Alumni

Employees

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.