no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Nordic Times

Nordic Times


Nordic Times' financial review


Nordic Times information

Nordic Times er en virksomhed som fokusere på samle alle de bedste ure, under en side. Mange sider roder og så er kvaliteten af produkterne på de sider bare ikke godt nok. Hullet i markedet, hvor Nordic Times nu har placeret sig, går i alt sin enkelt ud på at der ikke var nogen der tilbød danske designet ure, hvor den forventede danske kvalitet og historie var inklusiv. Nordic Times, gør lige præc...
Nordic Times er en virksomhed som fokusere på samle alle de bedste ure, under en side. Mange sider roder og så er kvaliteten af produkterne på de sider bare ikke godt nok. Hullet i markedet, hvor Nordic Times nu har placeret sig, går i alt sin enkelt ud på at der ikke var nogen der tilbød danske designet ure, hvor den forventede danske kvalitet og historie var inklusiv. Nordic Times, gør lige præcis dette. Vores sortiment bliver hele tiden større, dog uden at alle produkter har gennemgået en grundig gennemgang for at sikre at vi tilbyder det bedste af det bedste! Nordic Times har over 250 ure og remme, og alle bliver solgt med prisgaranti. Det gør at vi kan garantere den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Et nyt tiltag der lige er kommet, er gratis rem tilpasning. Du måler dit håndled og noter det i ordreren, vi finder uret, tilpasser lænke-remmen, og når du får det vil du kunne tage det på håndledet og bruge det med det samme. Garanti er alt! Det ved vi! Derfor har vi lavet en udvidet garanti som vi kalder livstidsgaranti. Denne garanti holder i 5 år. Dette er der ikke set på markedet endnu, og er noget Nordic Times har megen stolthed over! Du skal ikke skal bekymre dig om noget hvis uheldet er ude og dit ur går i stykker, kontakt os og så får du et nyt! BUM!Derud over så har vi selvfølgelig gratis levering på alle produkter. Så om du køber en rem til 499,- eller et ur til 2.899,-, så vil du naturligvis kunne nyde godt af vores gratis leverings service. Skulle du have ombestemt dig for et andet ur, så er der selvfølgelig gratis returnering. Vi står inde for kvalitet, historien og service til perfektion!Virksomheden operere i dag via den digital platform https://NordicTimes.dk. Derud over så har denne side også rødder ned i andre digitale platforme, så som facebook, instagram, youtube, m.fl. Så følg med hvor du er og se hvad vi laver!Med venlig hilsen, Kasper Hansen- Indehavder af Nordic Times

Nordic Times industries

Apparel & fashion
Retail apparel & fashion

Nordic Times' financial review

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.