no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Oostgrunn.nl - Een prachtige regio!

Oostgrunn.nl - Een prachtige regio!


Oostgrunn.nl - Een prachtige regio!'s financial review

Oostgrunn.nl - Een prachtige regio!'s Revenue (Yearly)

972K

Employees

1


Oostgrunn.nl - Een prachtige regio! information

Oostgrunn.nl is een initiatief van Leo Hoogma met het doel om de regio Oost-Groningen te promoten, met behulp van de bewoners en ondernemers in de regio. De website www.oostgrunn.nl wordt ondersteund door krachtige databases die het mogelijk maken dat elke bezoeker een bijdrage kan leveren aan de promotie.Zo kunnen bezoekers foto's toevoegen, evenementen promoten, sportverslagen schrijven, bedrij...
Oostgrunn.nl is een initiatief van Leo Hoogma met het doel om de regio Oost-Groningen te promoten, met behulp van de bewoners en ondernemers in de regio. De website www.oostgrunn.nl wordt ondersteund door krachtige databases die het mogelijk maken dat elke bezoeker een bijdrage kan leveren aan de promotie.Zo kunnen bezoekers foto's toevoegen, evenementen promoten, sportverslagen schrijven, bedrijfsprofielen toevoegen en speciale aanbiedingen of reclame acties publiceren. Bovendien kan er voor elk item een recensie worden geschreven of een beoordeling worden gegeven.Bedrijven kunnen het project ondersteunen door een bedrijfsprofiel te plaatsen voor een bedrag van 65 euro per jaar ex. btw. Oostgrunn.nl gaat op een actieve manier bedrijven benaderen en vragen om mee te werken. Elk bedrijf krijgt dan een "Oost-Groningen Waardig" sticker op het pand.De website staat boordevol met informatie over toeristische attracties, foto's van de hele regio, evenementen en bedrijven. Op ons vestigingsadres in Beerta staat een weerstation dat elke 20 seconden het actuele weer update op de website, samen met een webcam.

Oostgrunn.nl - Een prachtige regio! industries

Promotie
Toerisme
Internet
Groningen

Oostgrunn.nl - Een prachtige regio!'s financial review

Oostgrunn.nl - Een prachtige regio!'s Revenue (Yearly)

972K

Employees

1

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.