no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Organdonation - ja tak!

Organdonation - ja tak!


Organdonation - ja tak!'s financial review

Employees

3


Organdonation - ja tak! information

Hvert år står over 450 børn, unge og voksne på venteliste til et nyt organ og tusindvis af danskere lever hver dag med en kronisk livstruende sygdom som følge af organsvigt. De har brug for håb, støtte og omsorg – det samme har deres familier.Organdonation – ja tak arbejder for at forbedre vilkårene og tilværelsen for disse danskere og deres familier. Vi oplyser danskerne om vigtigheden af orgando...
Hvert år står over 450 børn, unge og voksne på venteliste til et nyt organ og tusindvis af danskere lever hver dag med en kronisk livstruende sygdom som følge af organsvigt. De har brug for håb, støtte og omsorg – det samme har deres familier.Organdonation – ja tak arbejder for at forbedre vilkårene og tilværelsen for disse danskere og deres familier. Vi oplyser danskerne om vigtigheden af organdonation og fremhæver denne oversete patientgruppe, som vi støtter vha. de donationer vi modtager. Målet er at redde liv og få dem og deres familier hurtigere tilbage til livet – som ofte er sat på pause i flere år.Historie10. juni 2015 stiftede Karen og Lasse Heidelbach Organdonation – ja tak. Det sker efter deres datter, Esther på 2 år, har overstået 10 kemobehandlinger mod en sjælden kræftsygdom i leveren, hvorefter hun bliver sat på venteliste til en ny lever. I den forbindelse sætter Esthers forældre sig ind i organdonation – og finder ud af, at ventetiden på et organ i Danmark er op til dobbelt så lang ift. mange andre lande vi normalt sammenligner os med.Det blev startskuddet til Organdonation – ja tak!BaggrundOrgandonation – ja tak er en almennyttig, uafhængig, upolitisk (NGO) og nonprofit (NPO) patientforening, som arbejder for at forbedre organdonation i Danmark.Organdonation – ja tak er stiftet med en professionel bestyrelse, og har over 200 medlemmer. Patientforeningen drives af Karen og Lasse i deres fritid med hjælp fra frivillige. Alle er ulønnede og organisationens arbejde og indsats er derfor 100 % afhængig af donationer og sponsorater.Du kan læse mere om Organdonation - ja tak! på vores hjemmeside www.organdonation-ja-tak.dk

Organdonation - ja tak! industries

Aktivt fravalg
Tag stilling
Organdonation
Organsvigt

Organdonation - ja tak!'s financial review

Employees

3

Technologies

Analytics and Tracking
Analytics and Tracking
E-commerce Platforms

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.