no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

PBC Group° | Jouw verkoopteam in topconditie

PBC Group° | Jouw verkoopteam in topconditie


PBC Group° | Jouw verkoopteam in topconditie's financial review

Employees

10


PBC Group° | Jouw verkoopteam in topconditie information

Wij zijn PBC GroupHet business center dat zich focust op het constant vergroten van de omzet groei voor onze klanten. Wij supporten de visie en promoten het succes van onze klanten. De organisaties waar wij voor werken variëren van start-ups tot (middel) grote ondernemingen. Wij bieden een oplossing op maat waarin de relatie met de klant centraal staat.Wij staan actief aan jouw zijde en zorgen voo...
Wij zijn PBC GroupHet business center dat zich focust op het constant vergroten van de omzet groei voor onze klanten. Wij supporten de visie en promoten het succes van onze klanten. De organisaties waar wij voor werken variëren van start-ups tot (middel) grote ondernemingen. Wij bieden een oplossing op maat waarin de relatie met de klant centraal staat.Wij staan actief aan jouw zijde en zorgen voor dé oplossing op het gebied van sales. Wij zijn gespecialiseerd in het volledig overnemen van salesactiviteiten van onze klanten. Daarnaast bieden wij sales detachering waarbij wij jouw sales team aanvullen met onze professionals voor een bepaalde periode.Wij beloven zichtbare en merkbare resultaten. Omdat wij houden van een actieve en gedegen aanpak. Onze business mentaliteit; wij werken niet voor je, maar met je. Daarnaast fungeren wij als jouw constante sparringpartner. Verwacht van ons resultaatgericht advies op duurzame omzetgroei.Onze werkwijze laat niets aan het toeval over. Wij geloven in de kracht van regie op het gebied van sales. Wij bepalen samen met jou wat nodig is om tot merkbare resultaten te komen. Zoals; wat is er nodig om het maximale uit de medewerkers te halen? Welk gedrag, kennis en vaardigheden leiden tot topprestaties? Wat zijn uitstekende bedrijfsprestaties en hoe bereiken we die? PBC Group helpt deze vragen te beantwoorden. Met passende oplossingen kun je blijvende omzetresultaten behalen.

PBC Group° | Jouw verkoopteam in topconditie industries

Coaching
Verkoop
Training
Sales coaching

PBC Group° | Jouw verkoopteam in topconditie's financial review

Employees

10

Technologies

Email Providers
Email Providers
Analytics and Tracking

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.