no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

PBTconsult BV

PBTconsult BV


PBTconsult BV's financial review

Employees

7


PBTconsult BV information

"Toegankelijkheid is een fundamenteel recht, verankerd in de het VN verdrag voor de rechten van de mensen. Onze missie is de gebouwde omgeving toegankelijker te helpen maken voor iedereen, met of zonder fysieke beperking."PBTconsult BV is een gespecialiseerd ingenieursbureau op het gebied van fysieke Toegankelijkheid van de gebouwde omgeving, de openbare ruimte en het openbaar vervoer. Met meer da...
"Toegankelijkheid is een fundamenteel recht, verankerd in de het VN verdrag voor de rechten van de mensen. Onze missie is de gebouwde omgeving toegankelijker te helpen maken voor iedereen, met of zonder fysieke beperking."PBTconsult BV is een gespecialiseerd ingenieursbureau op het gebied van fysieke Toegankelijkheid van de gebouwde omgeving, de openbare ruimte en het openbaar vervoer. Met meer dan 30 jaar ervaring is ruime expertise op opgebouwd en geldt PBTconsult als een topspecialist op het gebied van fysieke Toegankelijkheid.PBTconsult BV helpt zijn klanten met het optimaliseren van de fysieke toegankelijkheid van gebouwen, de openbare ruimte, openbare vervoersmiddelen, evenementen en producten, middels inspectie, advies, begeleiding bij de implementatie van maatregelen t.b.v. toegankelijkheid en bij certificering van de toegankelijkheid. Samen bepalen we wat er nodig én mogelijk is. PBTconsult BV heeft als instrument de veel gebruikte ITstandaard ontwikkeld. Deze internationaal erkende standaard c.q. norm is gebaseerd op vigerende (nationale en internationale) normen op het gebied van toegankelijkheid en vertaalt deze naar bouwtechnische praktijkoplossingen voor architecten, aannemers en projectontwikkelaars. PBTconsult BV, Design for All!

PBTconsult BV industries

Toegankelijkheid inspecties
Bouwtechnisch advies voor toegankelijkheid
Toegankelijkheid certificering
Itstandaard keuringen

PBTconsult BV's financial review

Employees

7

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.