no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Park Golf Hradec Králové

Park Golf Hradec Králové


Park Golf Hradec Králové's financial review

Employees

3


Park Golf Hradec Králové information

Přímo ve městě Hradec Králové naleznete jedinečný areál určený pro odpočinek a relaxaci stranou od ruchu města. K dispozici vám je moderní restaurace, kavárna, hotel, golfové hřiště, hřiště pro disc golf, driving, putting a v případě nepřízně počasí i golfový indoor trenažer a mnoho dalších aktivit.\Krásu golfu nikdy nepochopí ten, kdo ho nezkusí. Přijďte se sami přesvědčit do příjemného prostředí...
Přímo ve městě Hradec Králové naleznete jedinečný areál určený pro odpočinek a relaxaci stranou od ruchu města. K dispozici vám je moderní restaurace, kavárna, hotel, golfové hřiště, hřiště pro disc golf, driving, putting a v případě nepřízně počasí i golfový indoor trenažer a mnoho dalších aktivit.\Krásu golfu nikdy nepochopí ten, kdo ho nezkusí. Přijďte se sami přesvědčit do příjemného prostředí a nádherné přírody o zábavě a úžasném pocitu ze hry při tomto sportu!\\Driving range slouží k tréninku golfového švihu - tedy hry od odpaliště do blízkosti greenu. Tréninkový prostor v Park Golfu svojí délkou 320 metrů uspokojí i nejnáročnější hráče. Pro zpestření tréninku je na drivingu sestava greenu s jamkami sloužící k tréninku dlouhé i krátké hry. Unikátní záležitostí je Rugby brána umístěna ve vzdálenosti 175 metrů. No není to výzva bránu přestřelit? Pojďte to zkusit.\\Areál nabízí 4 cvičné greeny. Nejrozsáhlejší puttovací green o rozměrech 35 x 15 metrů je položen vedle terasy. Další tři greeny leží podél drivingu v mírně nakloněné plošině, a tak můžete vyzkoušet i příhru do kopce. Vedle greenů je pro vás připravena i hra z bunkeru.\\Přestože je hřiště dostupné i v zimě, můžete zde vyzkoušet další možnosti, jak zlepšovat vaše golfové umění i v nepříznivém počasí. Kdy jindy se zaměřit na techniku švihu a putování nežli v zimě? Neváhejte a přijďte si vyzkoušet nový indoor!\\V suterénu Park Golf Clubu Vám jsou k dispozici:\FSG simulátor\Dvě sítě ideální pro trénink Vašeho odpalu\Dva patovacího koberce\\Díky této novince můžete trénovat i v zimním období v teple a pohodlí. Navíc si ve zdejší restauraci vychutnáte kávičku i dezert.\\Luxusní hotel zasazený do prostředí golfového klubu vám poskytne ubytování v šesti dvoulůžkových pokojích. K dispozici jsou pokoje s manželskou postelí i s oddělenými lůžky. Samozřejmostí je přítomnost recepce a stravování v luxusní restauraci Park Golf Clubu.

Park Golf Hradec Králové industries

Sports

Park Golf Hradec Králové's financial review

Employees

3

Employees

Provozní ředitel
Commercial and technical referent
Event coordinator, Sales manager
Photo / Video

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.