no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Peter Møller Vindmøllerådgivning ApS

Peter Møller Vindmøllerådgivning ApS


Peter Møller Vindmøllerådgivning ApS' financial review

Employees

3


Peter Møller Vindmøllerådgivning ApS information

Peter Møller Vindmøllerådgivning ApS har specialiseret sig i investering, projektering, opførsel og drift af vindmøller i Danmark og udlandet. Derudover arbejder vi med køb og salg af vindmøller, projektrettigheder/vindmøllepladser og reservedele til vindmøller. Flere af vores aktiviteter sker i nært samarbejde med vores netværk af professionelle samarbejdspartnere, hvorved vi opnår store spidskom...
Peter Møller Vindmøllerådgivning ApS har specialiseret sig i investering, projektering, opførsel og drift af vindmøller i Danmark og udlandet. Derudover arbejder vi med køb og salg af vindmøller, projektrettigheder/vindmøllepladser og reservedele til vindmøller. Flere af vores aktiviteter sker i nært samarbejde med vores netværk af professionelle samarbejdspartnere, hvorved vi opnår store spidskompetencer og fleksibilitet på en lang række områder.Med udgangspunkt i den elektricitet, som fremstilles via firmaets egen portefølje af vindmøller, handles også med miljøvenlig el, som sælges på engros-markedet for elektricitet. Virksomheder og slutforbrugere kan bl.a. købe den miljøvenlige strøm gennem elselskabet Vindstød. I øvrigt til nogle af markedets laveste priser og med garanti/certifikat på, at strømmen kommer fra vindmøller (se mere på http://www.vindstoed.dk).Virksomheden er etableret i 1985 og har siden starten projekteret og opført langt over hundrede vindmøller med kapaciteter på mellem 55 kW og 3,6 MW. Vi har således oparbejdet en meget stor ekspertise indenfor alle faser der vedrører vindmølleprojekter.Vi er meget interesserede i en dialog med dig, hvis du går med tanker om et vindmølleprojekt eller hvis du er interesseret i en vindmøllehandel - kontakt os ganske uforpligtende for en nærmere dialog!Følg gerne vores side, hvor der med tiden vil komme mere information og nyheder om virksomheden.

Peter Møller Vindmøllerådgivning ApS industries

Vindmolleprojekter
Investering i vindmoller
Drift af vindmoller
Projektering

Peter Møller Vindmøllerådgivning ApS' financial review

Employees

3

Technologies

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.