no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Phønix Tag

Phønix Tag


Phønix Tag's financial review

Employees

20


Phønix Tag information

I mere end 100 år har Phønix Tag tilpasset de danske tage til tiden. Og til fremtiden.Som Danmarks førende kæde af selvstændige tagcentre står vi i dag på tre ben, der hver for sig og tilsammen skaber værdi for både private kunder og erhverv. Vi tilbyder således tagløsninger med fokus på vedvarende energi, klimatilpasning og energibesparelser. Altid med afsæt i en solid ballast af faglig ekspertis...
I mere end 100 år har Phønix Tag tilpasset de danske tage til tiden. Og til fremtiden.Som Danmarks førende kæde af selvstændige tagcentre står vi i dag på tre ben, der hver for sig og tilsammen skaber værdi for både private kunder og erhverv. Vi tilbyder således tagløsninger med fokus på vedvarende energi, klimatilpasning og energibesparelser. Altid med afsæt i en solid ballast af faglig ekspertise og praktisk erfaring.Gennem årene har vores tagcentre etableret stærke netværk i deres lokalområder. Du kan derfor samle hele din tagløsning hos én fagmand, ligesom vi tilbyder komplette løsninger, hvor dit lokale tagcenter favner hele processen fra vejledning og beregning til levering, montering og kvalitetssikring af fx ståltrapezplader, isolering, tagdækning, ovenlys og brandventilation.Vores professionalisme og passion understreges af, at de omkring 350 medarbejdere hos Phønix Tag alle er fagfolk med kæmpestort F. Og med hele hjertet. Som kunde er du derfor sikker på at få en vejledning og et færdigt resultat, der tager afsæt i dine individuelle ønsker og behov; uanset om du skal bygge nyt eller renovere et ældre tag - og uanset om dit projekt er lille, stort eller meget stort

Phønix Tag industries

Tagdaekning
Klimatilpasning
Vedvarende energi
Energibesparelser

Phønix Tag's financial review

Employees

20

Technologies

Email Providers
Load Balancers
Load Balancers
Tag Management

Notable Alumni

Employees

Phønix Tag Fyn A/S
Salgs- og tilbudsansvarlig, Phønix Tag Vejle A/S
Entreprisleder Phønix Tag Esbjerg A/S
Bygningskonstruktør Phønix Tag Fyn A/S

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.