no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Plenty Components ApS

Plenty Components ApS


Plenty Components ApS' financial review

Employees

4


Plenty Components ApS information

Plenty Components ApS er en leverandør med speciale i levering af metal- og trækomponenter, som udvikler specialkomponenter i samarbejde med vores kunder. Vi tilbyder både og kundespecificerede emner og standardemner – alt leveret direkte fra leverandør til kunde. I samarbejde med kunder, arkitekter og producenter, udvikler vi produkter efter kundens ønsker og i det materiale, der er bedst eget ti...
Plenty Components ApS er en leverandør med speciale i levering af metal- og trækomponenter, som udvikler specialkomponenter i samarbejde med vores kunder. Vi tilbyder både og kundespecificerede emner og standardemner – alt leveret direkte fra leverandør til kunde. I samarbejde med kunder, arkitekter og producenter, udvikler vi produkter efter kundens ønsker og i det materiale, der er bedst eget til formålet til den bedste kvalitet og pris. Som virksomhed lægger vi stor vægt på at kunne levere komponenter i mange forskellige materialer (herunder forskellige metaller, træ, plastik, glas, mm.) og kan som virksomhed også levere hele projekterer for vores kunder. Vi samarbejder med udvalgte leverandører i Europa og Fjernøsten og har derfor et bredt netværk at trække på. Som kunde hos os har i derfor mulighed for at undgå det tunge koordineringsarbejde med flere leverandører til samme færdige produkt eller serie.Plenty Components blev grundlagt i 2002 under navnet AB Components ApS, som eksisterede frem til foråret 2019, da virksomheden blev spaltet i to. Selvom virksomhedsnavnet er nyt, er det blevet til meget erfaring og mange spændende projekter gennem årene. Bl.a. har vi været med til at levere komponenter til følgende projekter:- FN bygningen i New York- Københavns universitet Panum- Tietgen Kollegiet i København- Bella Sky- Rambøll Ørestaden- Queen's University BelfastEksempler på hvilke materialer vi arbejder med inkluderer bl.a.:- Metalo Stålo Rustfri stålo Messingo Støbt aluminiumo Ekstruderet aluminium- Træo Massivt træo Krydsfinero Formspændt krydsfinero Spånplader/MDF plader- Glas og spejle- PlastikVirksomheden er beliggende med kontor og showroom på Navervej 6C, 7430 Ikast.

Plenty Components ApS industries

Wholesale

Plenty Components ApS' financial review

Employees

4

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.