no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Plott AS

Plott AS


Plott AS' financial review

Employees

2


Plott AS information

Plott er Marius, Knut og noen gode hjelpere. Plott ble startet i 2018, men vi har lang erfaring med rådgivning og utvikling av pedagogiske og digitale kommunikasjonsløsninger fra tidligere. Vi har laget e-læring, mobil læring, nettsider, spill, konkurranser, animasjoner, video, train-the-trainer, utrullingskampanjer, produktkataloger og rene manusoppdrag for kunder som Telenor, DNB, MENY, Norwegia...
Plott er Marius, Knut og noen gode hjelpere. Plott ble startet i 2018, men vi har lang erfaring med rådgivning og utvikling av pedagogiske og digitale kommunikasjonsløsninger fra tidligere. Vi har laget e-læring, mobil læring, nettsider, spill, konkurranser, animasjoner, video, train-the-trainer, utrullingskampanjer, produktkataloger og rene manusoppdrag for kunder som Telenor, DNB, MENY, Norwegian, Widerøe, Norsk Tipping, Marine Harvest, Cermaq, Wilhelmsen, Fjord1, Difi, Norges Bank, Helsedirektoratet, Mattilsynet, Ruter og LHL Internasjonal. Hva gjør vi i Plott? Vi kartlegger historiene og kunnskapen som finnes i organisasjonen og hva dere ønsker å oppnå. Gjennom denne innsikten utvikler vi det som skal skape ønsket endring. Vi bruker pedagogikk og kommunikasjon for å oppnå dette, men vi er ikke låst til løsninger. Det må gjerne være digitalt, men det trenger ikke være det. E-læring, nettsider, kollegalæring, klasserom, andre virkemidler, eller kombinasjoner av dette – vi velger det vi mener er riktig for å oppnå hensikten og målet. Det viktigste er at det får ønsket effekt og at vi sjekker ut om det faktisk sitter.Til hjelp i dette arbeidet bruker vi noen redskaper: Læringsplott, kollegaklatring, kompetansekasting, fordomsfekting, slag i trynet og monotasking.

Plott AS industries

Elaering
Nettsider
Blended learning
Lms radgivning

Plott AS' financial review

Employees

2

Employees

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.