no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Polyak Eynez Enerji Üretim Madencilik San. ve Tic. A.Ş.

Polyak Eynez Enerji Üretim Madencilik San. ve Tic. A.Ş.


Polyak Eynez Enerji Üretim Madencilik San. ve Tic. A.Ş.'s financial review

Employees

640


Polyak Eynez Enerji Üretim Madencilik San. ve Tic. A.Ş. information

Polyak Eynez Enerji Üretim Madencilik San. ve Tic. A.Ş. Fina Enerji Holding ile Polat Madencilik Enerji San. ve Tic. A.Ş. ortaklığıdır. Polyak Eynez, Yeraltı Linyit Madeni ve Termik Enerji Santrali olmak üzere iki işletmeden oluşur.Maden İşletmesi, ülkemizin en önemli linyit havzalarından biri olan Soma havzasında, İzmir ilinin Kınık ilçesinin idari sınırında bulunmaktadır. Saha, Ege Bölgesi'nde, ...
Polyak Eynez Enerji Üretim Madencilik San. ve Tic. A.Ş. Fina Enerji Holding ile Polat Madencilik Enerji San. ve Tic. A.Ş. ortaklığıdır. Polyak Eynez, Yeraltı Linyit Madeni ve Termik Enerji Santrali olmak üzere iki işletmeden oluşur.Maden İşletmesi, ülkemizin en önemli linyit havzalarından biri olan Soma havzasında, İzmir ilinin Kınık ilçesinin idari sınırında bulunmaktadır. Saha, Ege Bölgesi'nde, İzmir ilinin yaklaşık 150 kilometre kuzeyinde ve Kınık'ın güneydoğusunda yaklaşık 9 kilometre uzaklıktadır. Bir ana galeri ve 2 kuyudan oluşan işletme Türkiye'nin en derin yer altı linyit madeni olma özelliğine sahiptir.Yatırım altyapısı 8,5 milyon ton/yıl kapasiteye uygun olacak şekilde dizayn edilmiştir. Üretilen kömür yeraltından ortalama 3000 k Cal/kg kalorifik değerinde tüvenan olarak çıkarılmakta ve lavvar (kömür yıkama) işlemi sonrasında evsel ısıtma ve endüstriyel kullanım için uygun hale gelmektedir. Ayrıca < %1 kükürt içeriği ile ithal kömür yerine kullanılabilecek potansiyele sahip olan kömürün çeşitli boyut ve ambalajlarda satışı yapılmaktadır.Termik Santral yüksek verimli Süper Kritik pulverize kömür besleme teknolojisine sahip kazanların kullanılacağı bir santral olup 2x350 MW kurulu güce sahip olacaktır. Yıllık enerji üretimi 5.250 GWh olarak planlanmaktadır. Bu üretim miktarı yaklaşık 1,5 milyon ailenin elektrik ihtiyacını karşılayabilecek büyüklüktedir. Yerli kaynaklarımız ile üretilecek bu enerji, ekonomik değeri 200 milyon $ olan, yıllık 900 milyon m3 doğal gaz veya 3 milyon varil petrol ithalatına karşılık gelmektedir.Dünya standartlarında çevre, sağlık, iş güvenliği ve insan kaynakları yaklaşım ve uygulamaları ile özellikle madencilik sektöründe ülke standartlarının geliştirilmesi hedeflenmektedir. Polyak Eynez, ülkemizin yerel kaynaklarını etkin kullanarak var olan potansiyelini çıkarmaya, güçlü ve sağlıklı bir gelecek hazırlamaya katkı sağlamak için çalışmaktadır.Potansiyelini Çıkar, Geleceğini Yarat!

Polyak Eynez Enerji Üretim Madencilik San. ve Tic. A.Ş. industries

Maden
Enerji
Linyit
Arge

Polyak Eynez Enerji Üretim Madencilik San. ve Tic. A.Ş.'s financial review

Employees

640

Technologies

Notable Alumni

Employees

Finance Assistant Specialist
mine ventilation engineer
Jeoloji Mühendisi

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.