no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Professionals in Food

Professionals in Food


Professionals in Food's financial review

Employees

7


Professionals in Food information

Professionals in Food wijdt zich exclusief aan het samenbrengen van food professionals en organisaties in de levensmiddelenindustrie. Dat doen we vanuit een frisse aanpak: no-nonsense, open en duidelijk, mét specialistische marktkennis en soms creatieve oplossingen voor bezettingsvraagstukken. Zo leveren wij binnen de QA ook tijdelijke interim oplossingen terwijl wij tegelijkertijd een vaste krach...
Professionals in Food wijdt zich exclusief aan het samenbrengen van food professionals en organisaties in de levensmiddelenindustrie. Dat doen we vanuit een frisse aanpak: no-nonsense, open en duidelijk, mét specialistische marktkennis en soms creatieve oplossingen voor bezettingsvraagstukken. Zo leveren wij binnen de QA ook tijdelijke interim oplossingen terwijl wij tegelijkertijd een vaste kracht zoeken voor permanente vervulling van de vacature. Op die manier mis je nooit een audit!De werkvelden waarin wij opereren zijn QA, QC, laboratorium, proces- en productontwikkeling, supply chain, productie- en accountmanagement. Binnen de levensmiddelenindustrie zijn wij dan ook van alle markten thuis. Wij werken op basis van werving en selectie, interim(management), detachering en uitzending.Kandidaten met een afgeronde mbo, hbo of wo opleiding en ervaring in de levensmiddelenindustrie of het laboratorium nodigen wij uit zich aan te sluiten bij ons netwerk, zodat wij die mooie baan voor hen kunnen vinden. Voor ZZP'ers bieden wij regelmatig interessante (interim) opdrachten bij onze opdrachtgevers. Ben je geïnteresseerd? Laat dan ook je gegevens achter via een open sollicitatie op onze website www.professionalsinfood.nl!

Professionals in Food industries

Rampd food
Detachering
Recruitment
Vacatures

Professionals in Food's financial review

Employees

7

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.