no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

RNB Reklam Ajansı

RNB Reklam Ajansı


RNB Reklam Ajansı's financial review

Employees

5


RNB Reklam Ajansı information

Biz Kimiz ?RNB Reklam,her alanda markalar için pazarlama iletişimleri geliştiren,doğru ve şeffaf çözümler üreten yeni nesil reklam ajansıdır.RNB ile çalışan büyük,küçük ölçekli her marka bizim için yalnızca müşteri değil,kıymetli ekibimizin bir parçasıdır. Bizler kendimizi tasarıma ve yeniliğe adayan bir grup tasarım sevdalısıyız. Her birimiz markanıza değer katmak için hazırız. Beklentileriniz ve...
Biz Kimiz ?RNB Reklam,her alanda markalar için pazarlama iletişimleri geliştiren,doğru ve şeffaf çözümler üreten yeni nesil reklam ajansıdır.RNB ile çalışan büyük,küçük ölçekli her marka bizim için yalnızca müşteri değil,kıymetli ekibimizin bir parçasıdır. Bizler kendimizi tasarıma ve yeniliğe adayan bir grup tasarım sevdalısıyız. Her birimiz markanıza değer katmak için hazırız. Beklentileriniz ve bütçeniz doğrultusunda,kurumsal kimliğinizi, interaktif reklamlarınızı, tasarımlarınızı,hedef kitlenizi,tanıtımlarınızı, kısacası firmanızda görmek istediğiniz her türlü reklamı tek bir çatı altında topladık.Bizi diğer reklam ajanslarından ayıran noktada bu zaten. Tasarımdan üretime, üretimden iş teslimine, herşey kendi bünyemiz dahilinde.VİZYONSürekli gelişen ve yeniliğe doymayan reklam sektöründe doğru hizmeti bulmak oldukça zor.RNB Reklam olarak vizyonumuz; bu zorluğu ortadan kaldırmak. Biz; Türk Medyası için güvenilir bir kurum, iş ortaklarımız için eşsiz bir çözüm ortağı,dünya standartlarını kazanmış bir marka olmayı hedefliyoruz.HİZMETReklam;bir firmanın pazar alanındaki mimari görüntüsüdür. RNB Reklam bu doğrultuda markanızı farklı fikirlerle yaratıyor, creatif ekibiyle şekillendiriyor, metinlerle tasvir ediyor,görsellerle güçlendiriyor.-Marka Tasarım ve Mimarisi-Grafik Tasarım-Kampanya TasarımProje Hazırlama ve Geliştirme-Lansmanlara-Sunumlar-Fotoğraf (3D Gezinti)-Stand Tasarım-Kurumsal Kimlik Tasarımı-Kutu Ambalaj Tasarım-Bütün Basılı Materyaller-Jingle Çalışmaları-Prodüksiyon Çalışmaları

RNB Reklam Ajansı industries

Profesyonel uruen cekimi
Produeksiyon tanitim filmi
Metin yazarligi
Marka mimarisi

RNB Reklam Ajansı's financial review

Employees

5

Employees

Ajans Başkanı
Social Media Designer
Graphic Designer

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.