no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Rasadnik Bugarski - začinsko bilje

Rasadnik Bugarski - začinsko bilje


Rasadnik Bugarski - začinsko bilje's financial review

Employees

2


Rasadnik Bugarski - začinsko bilje information

Rasadnik Bugarski razvio se kao dugoročni porodični biznis, sa idejom da se tržištu ponudi začinsko bilje vrhunskog kvaliteta. Proizvodnjom sadnog materijala povrća i salata bavimo se od prve polovine prošlog veka. Bili smo među prvima u gajenju biljaka u zaštićenom prostoru. Sarađujući sa poznatim domaćim i svetskim kompanijama uvodili smo najnovije sorte u proizvodnju. Znaju nas kao proizvođače ...
Rasadnik Bugarski razvio se kao dugoročni porodični biznis, sa idejom da se tržištu ponudi začinsko bilje vrhunskog kvaliteta. Proizvodnjom sadnog materijala povrća i salata bavimo se od prve polovine prošlog veka. Bili smo među prvima u gajenju biljaka u zaštićenom prostoru. Sarađujući sa poznatim domaćim i svetskim kompanijama uvodili smo najnovije sorte u proizvodnju. Znaju nas kao proizvođače rasada najboljih sorti povrća. Već 25 godina bavimo se proizvodnjom začinskog bilja i salata. Sve što je najnovije u Evropi možete naći i kod nas. U saradnji sa vrhunskim stručnjacima i institutima proizvodimo zdravu hranu vodeći računa o kvalitetu i zaštiti životne sredine. Naše proizvode plasiramo sveže, isporukom u vrlo kratkom roku ( od berbe do vas biljke su za nekoliko sati ). Snabdevamo najbolje hotele i restorane. Uverite se u kvalitet naših proizvoda.Kompletan asortiman proizvodimo iz matičnog semena u našim plastenicima, garantujemo kontinuirani standard ponude, plasmana i obezbeđujemo transport do kupca.Naš proizvodni program obuhvata sve vrste začinskog bilja i salata i svake sezone se obogaćuje i proširuje novim vrstama, prateći potrebe tržišta.Tradicija duga preko 80 godina garancija je Vašeg i našeg uspeha. Višegodišnje iskustvo i veliki broj zadovoljnih klijenata potvrđuje da sve što je potrebno možete naći kod nas i da sve Vaše zahteve možemo ispuniti brzo, kvalitetno, povoljno i profesionalno.

Rasadnik Bugarski - začinsko bilje industries

Zacinsko bilje
Bosiljak
Dostava na adresu kupca
Cervil

Rasadnik Bugarski - začinsko bilje's financial review

Employees

2

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.