no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

RegioTechniek EIndhoven BV

RegioTechniek EIndhoven BV


RegioTechniek EIndhoven BV's financial review

Employees

3


RegioTechniek EIndhoven BV information

RegioTechniek is specialist in arbeidsbemiddeling. Wij zijn de tussenpersoon voor technici op MBO en HBO niveau en bedrijven die op zoek zijn naar technisch personeel. Ons doel daarbij is om techneuten na een flexibele periode te begeleiden naar een vaste baan. We weten als geen ander dat het rationele van techniek hand in hand gaat met het emotionele van het menselijk contact, dat maakt ons bijzo...
RegioTechniek is specialist in arbeidsbemiddeling. Wij zijn de tussenpersoon voor technici op MBO en HBO niveau en bedrijven die op zoek zijn naar technisch personeel. Ons doel daarbij is om techneuten na een flexibele periode te begeleiden naar een vaste baan. We weten als geen ander dat het rationele van techniek hand in hand gaat met het emotionele van het menselijk contact, dat maakt ons bijzonder betrokken. Ook in de technische branche wordt de kar niet getrokken door de techniek, maar juist door de mensen. De kwaliteit daarvan stellen wij voorop. Door deze focus, heeft RegioTechniek de gave om ervoor te zorgen dat de schakel tussen mens en machine klopt. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar is het zeker niet. Wij luisteren naar wensen en staan open voor ideeën. Dat betekent dat RegioTechniek maatwerk levert en dat vinden we belangrijk. De opdrachtgever bepaalt de voorwaarden waaronder we samen in zee gaan. RegioTechniek werkt volgens het deta-vast model. Dat wil zeggen dat we kandidaten leveren aan opdrachtgevers met als uiteindelijke doel dat deze in dienst genomen worden, na een vooraf afgesproken flexibele periode. Met deze werkwijze zitten we tussen de reguliere detacheringbureaus en de werving- en selectiebureaus in. Wanneer een kandidaat eenmaal in dienst genomen wordt, ligt het werkgeverschap, de coaching en de opleiding bij de opdrachtgever. We bieden het beste van twee werelden, namelijk flexibiliteit en zekerheid.

RegioTechniek EIndhoven BV industries

Bouwkunde
Installatietechniek
Beveiliging
Detachering

RegioTechniek EIndhoven BV's financial review

Employees

3

Technologies

Load Balancers
Advertising Networks

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.