no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

RekryteringsKonsulten

RekryteringsKonsulten


RekryteringsKonsulten's financial review

Employees

2


RekryteringsKonsulten information

Tack vare lång erfarenhet av rekrytering i varierande branscher har vi en god kunskap kring olika organisationers arbetssätt och strukturer. Vi kan snabbt sätta oss in i våra kandidaters och uppdragsgivares situation. Vi har ett stort nätverk med duktiga kandidater och överför gärna kompetens från en bransch till en annan.Vi är specialiserade främst på chefsbefattningar och specialister inom markn...
Tack vare lång erfarenhet av rekrytering i varierande branscher har vi en god kunskap kring olika organisationers arbetssätt och strukturer. Vi kan snabbt sätta oss in i våra kandidaters och uppdragsgivares situation. Vi har ett stort nätverk med duktiga kandidater och överför gärna kompetens från en bransch till en annan.Vi är specialiserade främst på chefsbefattningar och specialister inom marknadsföring, försäljning, service och administration.Vår ambition är att förenkla rekryteringsprocessen både för kandidater och uppdragsgivare. Genom att hålla en tydlig dialog, arbeta effektivt och leverera hög kvalité säkerställer vi en professionell och framgångsrik process för alla parter. Vi arbetar med externa och interna databaser, professionella nätverk och flerkanalsannonsering för att matcha rätt person till rätt tjänst.Vi hjälper till med hela eller delar av rekryteringsprocessen och anpassar gärna våra processer efter våra uppdragsgivares önskemål och förutsättningar.Rekrytering är en viktig investering och rätt kompetens är avgörande för verksamhetens resultat. Vi tar vårt fulla ansvar för de processer vi ansvarar för och kan garantera att våra uppdragsgivare får tillgång till marknadens främsta kandidater inom det kompetensområde de har ett behov. Vi lämnar alltid en garanti på vårt arbete.Företaget startades och ägs sedan 2014 av Kristina Hjertonsson. Kristina har mer än 10 års erfarenhet från rekryteringsbranschen där hon har arbetat i roller som affärsområdeschef och rekryteringskonsult.Vi har vårt kontor i Stockholm och arbetar med uppdrag över hela Sverige.

RekryteringsKonsulten industries

Rekrytering
Search
Rekrytering & search
Staffing & recruiting

RekryteringsKonsulten's financial review

Employees

2

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.