no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Retailviews

Retailviews


Retailviews' financial review

Employees

2


Retailviews information

Na jarenlange ervaring opgedaan te hebben in verschillende sleutelposities, bij nationale en internationale retailorganisaties, kwam Richard Janssen steeds meer tot de conclusie dat de retailer verlegen zit om 1 aanspreekpunt voor alle vragen op het gebied van de Retail. Of het nu gaat om het vinden van de juiste locatie, het zoeken naar goede franchisenemers, het turn-key bouwen, ICT vraagstukken...
Na jarenlange ervaring opgedaan te hebben in verschillende sleutelposities, bij nationale en internationale retailorganisaties, kwam Richard Janssen steeds meer tot de conclusie dat de retailer verlegen zit om 1 aanspreekpunt voor alle vragen op het gebied van de Retail. Of het nu gaat om het vinden van de juiste locatie, het zoeken naar goede franchisenemers, het turn-key bouwen, ICT vraagstukken, gastvrijvrijheidsbeleving, of juridische zaken, de retailer moet altijd veel tijd en energie steken in deze "randzaken". Als je denkt de juiste partijen gevonden te hebben, dan is de kans groot dat de partijen niet op elkaar aansluiten.Het bekende gezegde Retail is detail, begint daarom ook al vanaf het eerste proces in de Retail. Hier kan de basis gelegd worden voor een gezonde exploitatie. Immers als alle vraagstukken van begin af aan goed gekozen worden, waarbij flexibiliteit, kwaliteit en prijsstelling hoog in het vaandel staan, kan de Retailer zich bezig houden daar waar hij zijn focus voor 100% zou wil leggen: namelijk de verkoop.Wat zou het heerlijk zijn om 1 partij te hebben, waarbij je alle vraagstukken neer kunt leggen en die dit samen met de Retailer oplost. De oplossing hiervoor is Retailview. Retailview kan dit proces van de Retailer overnemen en hem adviseren op alle gebieden.Zelfs als je in de overtuiging bent dat je alle processen al geoptimaliseerd hebt, dan kan Retailview je nog aangenaam verrassen. Dus pak je eerste winst en neem contact op met Retailview.Wilt u meer informatie? Ga dan naar onze contactpagina

Retailviews industries

Turn key bouw
Werving franchisenemers
Ict vraagstukken
Financieringsoplossingen

Retailviews' financial review

Employees

2

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.