no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Rimforsa Strand

Rimforsa Strand


Rimforsa Strand's financial review

Employees

12


Rimforsa Strand information

I en värld av konstant rörelse behövs platser att stanna till på. Platser för livets små stunder, minnesvärda möten och stora händelser. Platser som låter livet hända, bara man ger sig själv lite tid för det. Tiden är ju vad den är förstås, den står inte stilla här heller. Men du får göra det. Medan du tänker på annat, tänker vi på dig. För livet och minnena man bär med sig är inte det som händer ...
I en värld av konstant rörelse behövs platser att stanna till på. Platser för livets små stunder, minnesvärda möten och stora händelser. Platser som låter livet hända, bara man ger sig själv lite tid för det. Tiden är ju vad den är förstås, den står inte stilla här heller. Men du får göra det. Medan du tänker på annat, tänker vi på dig. För livet och minnena man bär med sig är inte det som händer när man springer så fort man kan. Utan från de stunder när du stannat upp, vid sidan om vardagen, på platser som Rimforsa Strand. Vi har inte den senaste teknologin, maxade bubbelbad eller flashiga gym. Vi har inte ens TV på rummen. Men vi har omtanke, vänskap och värme, precis vad vi tror att världen behöver. Tillsammans med lite lugn och ro förstås. Så skulle vi skaffa något att bada i förutom sjön här bredvid skulle det troligtvis inte ha bubblor. Bubblor passar bättre i champagne. (Vi har också en gnutta humor, om vi får säga det själva.)Med naturskön omgivning, lugn atmosfär och närproducerad kvalitetsmat gör vi allt för att du ska få sakta in och fokusera på det som är viktigt för dig. Vi har fått lite av din dyrbara tid och du ska få mycket av vår omtanke. Tillsammans ser vi till att du får ut det mesta av din tid.

Rimforsa Strand industries

Hiss
Visitostergoetland
Tillgaenglighetsanpassat
Hotellpaket

Rimforsa Strand's financial review

Employees

12

Technologies

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.