no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

Rivadore

Rivadore


Rivadore's financial review

Employees

1


Rivadore information

Rivadore zorgt ervoor dat in uw organisatie de operatie optimaal presteert. Op het gebied van IT en op het gebied van mens en organisatie.• Rivadore & IT zonder gedoe, die praktisch is ingericht, werkt en toegevoegde waarde heeft zonder een financieel zwart gat te zijn. Geen uitgebreide scan, geen virtuele thermometer, geen getheoretiseer. Gewoon een goed gesprek over wat u doet, wat u wilt en wat...
Rivadore zorgt ervoor dat in uw organisatie de operatie optimaal presteert. Op het gebied van IT en op het gebied van mens en organisatie.• Rivadore & IT zonder gedoe, die praktisch is ingericht, werkt en toegevoegde waarde heeft zonder een financieel zwart gat te zijn. Geen uitgebreide scan, geen virtuele thermometer, geen getheoretiseer. Gewoon een goed gesprek over wat u doet, wat u wilt en wat echt belangrijk is. Over welke rol en positie IT nu heeft. Over welke processen ook zonder IT kunnen. Over risico's die uw doelen bedreigen. Uitgaande van uw organisatie en mensen stellen we een plan op: kloppen de contracten, diensten en servicelevels. Welke maatregelen (ook niet IT) zijn echt nodig, welke kansen liggen er. Zelf doen of laten doen. Nadrukkelijk voeren we het plan samen met u uit, ook de eventuele onderhandelingen met leveranciers. Als Rivadore weer vertrekt gaat de organisatie verder, en met een IT waar je wat aan hebt.• Rivadore & Leiderschap dat een beter resultaat geeft zonder getrek en geduw, waarbij mensen met plezier en voldoening zelfstandig hun bijdrage leveren. Ondersteunt, op tijdelijke basis, in het verbeteren van Leiderschap. Het begint al met een goed gesprek. In de afspraken die daar op volgen gaat het om advies gericht op de organisatie en de mensen. Maar ook concrete begeleiding en coaching, één op één of in compacte intervisie groepjes, is effectief. Is er echt een acute leemte dan is interim leiderschap ook een oplossing, maar nooit het doel.

Rivadore industries

It die werkt en het makkelijk maakt
It met beter resultaat en lagere kosten
Leiderschap dat vanzelf gaat
Mensen die met plezier waarde toevoegen

Rivadore's financial review

Employees

1

Employees

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.