no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

SH Project Management

SH Project Management


SH Project Management's financial review


SH Project Management information

SH Projectmanagement neemt u alle zorg uit handen.SH Projectmanagement heeft de juiste expertise in huis om u de zorgen uit handen te nemen. Met een jarenlange ervaring in bouwmanagement voor de bouw en de renovatie voor middelgrote en grote utilitaire projecten én gedegen samenwerkingen met allerlei disciplines op dit gebied.ProjectmanagementHet succesvol realiseren van een bouwproject is een eno...
SH Projectmanagement neemt u alle zorg uit handen.SH Projectmanagement heeft de juiste expertise in huis om u de zorgen uit handen te nemen. Met een jarenlange ervaring in bouwmanagement voor de bouw en de renovatie voor middelgrote en grote utilitaire projecten én gedegen samenwerkingen met allerlei disciplines op dit gebied.ProjectmanagementHet succesvol realiseren van een bouwproject is een enorme uitdaging. Er zijn altijd wel wat hobbels op de weg. Het gaat hierbij namelijk niet alleen om de bouwtechniek maar ook om het inschatten van allerlei omgevingsfactoren. Hieronder vallen veel zaken die secundair zijn aan het bedrijfsproces maar die wel van grote invloed zijn op het project. Denk bijvoorbeeld aan de onderlinge communicatie, de wet- en regelgeving, budgetten en de kwaliteitseisen. Het efficiënt en effectief realiseren van een bouwproject, vanaf het initiatief tot en met het onderhoud, is vaak de verantwoordelijkheid van de projectmanager. SH Projectmanagement zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. De duidelijke helicopterview gecombineerd met de hands-on mentaliteit zorgt voor een perfect eindresultaat, zonder dat u er zorg om hebt! DirectievoeringBij een bouw- of renovatieproces wilt u natuurlijk een perfect eindresultaat . Alle bouwpartijen willen dat natuurlijk ook, maar hebben daarnaast ook hun eigen belangen en prioriteiten. De directievoerder zorgt dat u de controle hebt tijdens de bouw. Als leider van het bouwproces, denkt Stephan Haag vooruit en trekt aan de juiste touwtjes. Hij bewaakt de planning, de kwaliteit en de financiën. En hij overlegt continu met alle partijen. Zo heeft u een bouwproces zonder zorgen! Een efficiënte voorbereiding, een kloppend budget, de juiste mensen en het juiste vakmanschap; van groot belang voor het slagen van een project! SH Projectmanagement heeft de expertise in huis om al deze zaken op een gedegen manier te adviseren, te begeleiden en te realiseren.

SH Project Management industries

Intrim project management
Technische inspecties
Installatie advies
Facilities services

SH Project Management's financial review

Technologies

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.