no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

SIS Software and Services

SIS Software and Services


SIS Software and Services' financial review

Employees

4


SIS Software and Services information

SIS Software and Services je specijalizovana kompanija koja objedinjuje savremene tehnologije i kartičarstvo. Integratorska funkcija izdvojila je našu kompaniju po prepoznatljivom kvalitetu proizvoda i usluga koje pružamo. Neizostavni deo našeg poslovanja je proizvodnja i personalizacija kartica. PVC kartice, papirne ili magnetne, sa čipom ili potpisnom pistom, RFID ili Mifare kartice, predstavlja...
SIS Software and Services je specijalizovana kompanija koja objedinjuje savremene tehnologije i kartičarstvo. Integratorska funkcija izdvojila je našu kompaniju po prepoznatljivom kvalitetu proizvoda i usluga koje pružamo. Neizostavni deo našeg poslovanja je proizvodnja i personalizacija kartica. PVC kartice, papirne ili magnetne, sa čipom ili potpisnom pistom, RFID ili Mifare kartice, predstavljaju samo osnovu našeg asortimana.Prvi u Srbiji smo počeli sa implementacijom Instant Card Issuing System-a za brzo izdavanje kartica.Naše poslovanje se temelji na opremi visoke tehnologije za štampanje, laminiranje, personalizaciju i kovertiranje kartica. Najnoviji termalni štampači za ravnu štampu i emboseri za reljefnu, pružaju nam mogućnost da u velikom kapacitetu radimo kvalitetnu štampu kartica svih vrsta. U potpunosti smo automatizovali proces distribucije kartica. Posedujemo opremu za kovertiranje i pakovanje kartica i propratnih pisama, čime je efikasnost i produktivnost podignuta na maksimalan nivo.Naš tim progresivno raste već dvadeset godina. Energija koja nas spaja direktno utiče na dobre rezultate i uspehe koje nižemo od osnivanja. Kvalitet i efikasnost su nam glavni ciljevi od kojih ne odstupamo i koje prenosimo svakom novom članu tima kao vrednosti kompanije. Ponosni smo na dosadašnji učinak i posvećeni smo daljem razvoju IT sektora , kao i oplemenjivanju integratorske funkcije koju naša kompanija ima. Naša misija je da zadržimo liderstvo u oblasti kartičarstva, da budemo pioniri u implementaciji još savremenijih softverskih rešenja i da budemo pouzdani distributeri celokupne propratne opreme za proizvodnju i personalizaciju kartica.

SIS Software and Services industries

Loyalty kartice
Loyalty program
Id kartice
Evidencija radnog vremena

SIS Software and Services' financial review

Employees

4

Employees

Technical Support Specialist
Executive Manager

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.