no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

STAP7

STAP7


STAP7's financial review

Employees

6


STAP7 information

MissieSTAP7 wil mensen die begeleiding of ondersteuning nodig hebben toekomstperspectief geven. Dit doen we door samen te kijken naar wat echt belangrijk is. Wij geloven dat er energie ontstaat door het zien van perspectief en gaan hiermee aan het werk. Wij willen onze bijdrage leveren aan de maatschappelijke uitdaging om ook voor de toekomst betrokken, zorgvuldige en effectieve zorg te leveren!Wi...
MissieSTAP7 wil mensen die begeleiding of ondersteuning nodig hebben toekomstperspectief geven. Dit doen we door samen te kijken naar wat echt belangrijk is. Wij geloven dat er energie ontstaat door het zien van perspectief en gaan hiermee aan het werk. Wij willen onze bijdrage leveren aan de maatschappelijke uitdaging om ook voor de toekomst betrokken, zorgvuldige en effectieve zorg te leveren!Wij werken vanuit 7 Basisprincipes:1. Wij zijn actief.2. Wij kijken vooruit.3. Wij hebben overzicht.4. Wij willen succes voor iedereen.5. Wij luisteren eerst.6. Wij lopen samen.7. Wij zoeken naar balans.VisieAmbulant begeleiders zijn een voorbeeld voor andere mensen en laten in hun werk zien en voelen dat ook zij werken aan hun persoonlijke inzichten en hierin willen groeien. Vertrouwen en integriteit zijn de twee pijlers waarop wij mensen begeleiden. Wij werken aan een relatie waarin cliënten persoonlijke inzichten krijgen en wij beseffen hierbij dat groeien een kwetsbaar proces is. Wij werken aan doelen voor de lange termijn in een persoonlijke missie, waarbij het ontdekken van je eigen waarden en principes centraal staan. Wij waarderen de waarden, identiteit en individualiteit van de cliënt, ook al is deze heel anders dan die van onszelf. Wij wijzen elkaar op onze verantwoordelijkheid en houden ons aan de beloften die we maken. Wij werken pro actief waarbij ons eigen gedrag niet wordt bepaald door onze omstandigheden, maar door onze eigen beslissingen. Wij willen een sterke relatie opbouwen met onze stakeholders vanuit onze basisprincipes.

STAP7 industries

Hospital & health care
Hospitals & health care

STAP7's financial review

Employees

6

Technologies

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.