no credit card required  No credit card. No commitment.
 5000 plus G2 reviews  5000+ G2 reviews
Company logo

SUSHI EXPERT

SUSHI EXPERT


SUSHI EXPERT's financial review

Employees

7


SUSHI EXPERT information

MY SUSHI este cea mai mare fabrica de sushi din Romania ce ofera clientului, atat serviciul de catering cat si cel de livrare. MY SUSHI aduce savoarea bucatariei traditionale japoneze direct la voi acasa, la birou, sau chiar in camera de hotel in care veti locui pe durata sejurului vostru in Bucuresti.MY SUSHI garanteaza in orice moment calitatea produselor din peste, ales cu grija in fiecare zi d...
MY SUSHI este cea mai mare fabrica de sushi din Romania ce ofera clientului, atat serviciul de catering cat si cel de livrare. MY SUSHI aduce savoarea bucatariei traditionale japoneze direct la voi acasa, la birou, sau chiar in camera de hotel in care veti locui pe durata sejurului vostru in Bucuresti.MY SUSHI garanteaza in orice moment calitatea produselor din peste, ales cu grija in fiecare zi de bucatari nostri.INCERCATI MY SUSHIDescoperiti lumea sushi si a altor specialitati sushi bar si va garantam ca o sa doriti sa repetati aceasta experienta si ca veti aprecia poporul japonez pentru ca a inventat aceasta mancare sanatoasa si delicioasa.MY SUSHI adopta noul trend dictat de localurile cu renume din lume. Astfel dorim sa asiguram satisfactia multor clienti, care doresc sa savureze o masa usoara, hranitoare si in tendinte. Am incercat sa organizam meniul luand in considerare atat cererile consumatorilor experimentati de sushi, cat si ale incepatorilor care se afla abia la inceputul drumului de descoperire a delicateselor culinare ale traditiei japoneze.Asadar, sushi, vedeta bucatariei japoneze, nu mai este demult o traditie japoneza, devenind un adevarat fenomen in intreaga lume, o manie.Datorita structurii noastre flexibile, putem face fata oricarei diversitati de comenzi si meniuri, pentru orice fel de ocazie, de la cea mai simpla (exemplu o comanda la domiciliu) la cea mai speciala ocazie: petreceri, dineuri, aniversari, evenimente speciale si altele.

SUSHI EXPERT industries

Livrare la domiciliu
Catering
Sushi night
Food & beverages

SUSHI EXPERT's financial review

Employees

7

Technologies

E-commerce Platforms
Social Sharing
CSS and JavaScript Libraries

Notable Alumni

Elisa Olivier
HR/ Office management Medewerker
ITQ

Prospect on LinkedIn

Find verified emails and direct dial mobile numbers of contacts on LinkedIn, and sync them with your CRM instantly
Download ExtensionRepresents linkedin prospector
Browse Apollo's Directories

Why our clients choose Apollo

“Apollo completely changed the game for us. It allowed us to identify relevant targets that are ready to scale and reach out to them at the exact right time.”
Image of Erik Straub

Erik Straub

Head of Product, Kickfurther

“Using Apollo.io, we've solved the biggest problem for every business, the lead problem. We are now constrained by sales time and no longer lack interested prospects.”
Image of Michael Transon

Michael Transon

CEO, Victorious

Apollo gives you all the company insights you need

Free to get started, easy to add your whole sales team, commit to monthly or annual plans. We make it easy to get started.